StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Жіноче взуття 2020 без підборів: у моді туфлі з 1900-х і балетки - фото

6 квітня 2020, 05:28
Наймодніше взуття 2020 на весну – це балетки, в яких завжди почуваєш себе так, наче виростають крила.

Сьогодні, коли через обставини наше життя кардинально змінилася, і будні наповнені роботою удома, або домашніми справами і нетривалими виходами в магазин за продуктами, взуття на підборах може навіть не сподіватися на те, що його зоряний час в цьому сезоні настане.

відео дня

Всі надії на літо та осінь – ось там, скучивши за підборами, будемо дефілювати.

Але щоб зайвий раз не нервувати, краще всього вибрати собі легке взуття без підборів і при нагоді придбати – так чи інакше, користі буде більше – попереду літо, а разом з ним обов'язково прийдуть піші прогулянки по місту, в парк або на природу. Прийдуть-прийдуть, навіть не сумнівайтеся!

До речі, сьогодні можна виглядати приголомшливо у зручному взутті без підборів, бо індустрія моди давно зрозуміла, що правила – правилами, а сучасна жінка стала дуже активною, і навіть під сукню і елегантний костюм хоче щось практичне.

Главред зібрав самі наймодніші тренди жіночого взуття на весну і літо без підборів – у нашій фотогалереї зразки того, на що орієнтуватися, про що, можливо, мріяти, або що купувати. Дивіться і отримуйте задоволення!

Модне легке взуття без підборів весна 2020 – тренди

Ретро-кросівки з 80-х

У моду 2020 повернулися скромні, без надмірностей, не громіздкі і найчастіше однотонні ретро-кросівки з 80-х. Це кросівки бігуни і тенісні кросівки, які дуже практичні, гарно виглядають на нозі, що дозволяє поєднувати їх з багатьма речами. Ці кросівки прийшли на кілька сезонів, тому можете собі їх внести в список обов'язкових покупок на найближчий час – вони послужать вам довго.

Модне взуття 2020 без підборів
Модне взуття 2020 / Instagram

Туфлі Мері Джейн без підборів з 1900-х

Навесні цього року туфлі Мері Джейн повернулися на модний олімп, але найбільш виграшними, як бачимо, стануть плоскі варіанти – вони чимось схожі на ті знамениті туфлі з 1900-х на дитячих широких підборах героїв коміксу Річарда Ауткольта. Туфлі Мері Джейн без підборів – вдала покупка, адже вони дуже елегантні завдяки ефектному ремінцю і напрочуд зручні.

Модне взуття 2020 без підборів
Модне взуття 2020 без підборів / Instagram

Шукайте балетки із заокругленим носком

Наймодніше взуття 2020 на весну – це балетки, в яких завжди почуваєш себе так, наче виростають крила. Тільки враховуйте одне правило – якщо ви вибираєте чорні балетки, тоді намагайтеся одягти щось яскраве. Також в моді балетки з зав'язками, що нагадують балетні пуанти. Така подібність вийшла завдяки шнурівці, яка зав'язуються навколо кісточок або литок.

Модне взуття 2020 без підборів
Модне взуття 2020 без підборів / Instagram

Елегантні плоскі лофери - яскравий тренд 2020

Лофери теж в тренді. Правда, в 2020 році вони вийшли за межі задушливої офісної моди. Шукайте плоскі лофери з гарними пряжками, лофери без застібки або варіант з тоненькими ремінцями. Крім того, про лаковані лофери на деякий час можна забути - на зміну (весну-літо 2020) прийшли варіанти з тканини.

Модне взуття 2020 без підборів
Модне взуття 2020 без підборів / Instagram

Потворні "татові" сандалі на літо 2020

Зручність - понад усе, тому так звані "татові" сандалі входять в моду. У прийдешньому літньому сезоні то, що повинні оцінити багато жінок - це липучка, товсті підошви і ортопедичні устілки. Не думайте, наскільки це грубо або потворно виглядає, головне, що в них комфортно. Це наймодніше легке взуття без підборів на літо 2020.

Модне взуття 2020 без підборів
Модне взуття 2020 без підборів / Instagram

читайте такожУ моду повернулися лосіни з епохи диско й оксамитові легінси: фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, жовте взуття – це must have весни 2020: кросівки, туфлі, босоніжки, черевики, чоботи – все, що знайдете, якщо колір жовтий – ви будете в тренді!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти