StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лаконічна стрижка на довге волосся з 90-х входить в моду на весну-літо

16 лютого 2021, 21:44
Довге волосся завжди було, є і буде еталоном неймовірної краси, особливо, якщо воно доглянуте й красиве, тому не поспішайте з ним прощатися.

На порозі весни не поспішайте прощатися з довгим волоссям, як би не хотілося освіжити образ, змінитися до невпізнання й обновить стрижку. У сезоні весна-літо 2021 в моді дивовижні стрижки на довге волосся, які подарують вам відчуття новизни. До того ж довге волосся завжди було, є і буде еталоном неймовірної краси, особливо, якщо воно доглянуте і красиве.

А якщо довге волосся - наразі ваша мрія, то в нашому матеріалі Як швидко відростити волосся в домашніх умовах - 11 простих кроків дізнаєтеся, як до неї прийти у найкоротші терміни.

Так, короткі стрижки й варіанти на середню довжину торік домінували у модних тенденціях. Стрижки боб і лоб стали загальними улюбленицями.

Але в сезоні весна-літо 2021 пріоритети інші, і по-справжньому довге волосся – новий тренд, до якого потрібно прагнути.

Ми сьогодні розповімо вам про наймодніші стрижки на довге волосся, які заслуговують на увагу у прийдешньому весняно-літньому сезоні, а в нашій фотогалереї ви знайдете свіжі зразки з Instagram, які без зайвих слів повідають вам про тренди.

Модні жіночі стрижки на довге волосся весна-літо 2021 - тренди

У моді максимально довге волосся

Мода 2021 передає нам полум'яний привіт з 60-х і 70-х, тому однією з ключових тенденцій майбутнього сезону стане максимально довге волосся. Силует значення не має, аби волосся було вражаючої довжини. Подивіться фантастичний показ колекції одягу Saint Laurent весна-літо 2021, і переконаєтеся в тому, що довге волосся – це гарячий тренд нового сезону.

Лаконічна стрижка з 90-х повернулася в моду

У моду на весну-літо повертається проста та зрозуміла стрижка у стилі 90-х, в основі якої – гладке доглянуте волосся і бездоганний рівний чубчик. Жодних рваних пасом, акцент - виключно на двох чітких лінія зрізу. Знаменитий американо-британський перукарський бренд Toni&Guy на своїй сторінці в Instagram показав, як має виглядати ця модна стрижка на довге волосся на весну-літо 2021. Така стрижка стане знахідкою для власниць тонкого волосся, адже візуально додасть йому об'єму.

Лаконічна стрижка на довге волосся з 90-х входить в моду на весну-літо

Писк сезону - стрижка шеггі на довге волосся

Кудлата стрижка шеггі родом з 70-х почала свій шлях на вершину моди кілька років тому. Щоправда, спочатку її вибирали тільки найсміливіші модниці. І ось настав пік - стрижка шеггі на довге волосся стала дуже популярною у всьому світі, про що красномовно свідчить Instragram – жінки з різних куточків планети щодня розміщують у соцмережі сотні фотографій цієї дивовижної, карколомної та привабливої стрижки.

Стрижки на довге волосся весна-літо 2021
Стрижки на довге волосся весна-літо 2021 / Instagram

читайте такожЧому волосся потрібно мити сирим яйцемШеггі - найкращий варіант для власниць рідкого тонкого волосся, адже в її основі – багато різних хаотичних шарів. У поєднанні з чубчиком на два боки у стилі Бріджит Бардо стрижка шеггі – шедевр, без якого 2021 рік немислимий.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти