StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Мода 2020 літо - в моді жіночі піджаки та жакети в стилі 80-х: фото

3 травня 2020, 21:15оновлено 4 травня 2020, 09:56
Якщо ви обираєте собі речі для того, щоб після закінчення карантину вийти на роботу ефектно, гарний жіночий піджак вам у цьому допоможе

Травень – поріг літа, тому жіночі піджаки і жакети виходять на перший план. Чесно кажучи, цей елемент гардеробу люблять не всі, але ті, хто знає в них толк, скажуть вам, що вони здатні витягнути будь-який образ.

відео дня

У той же час піджак, який вийшов з моди, хоча і чудово виглядає – здатний звести нанівець усі ваші зусилля виглядати стильно.

Тільки не треба думати, що піджаки – це нудний елемент гардеробу вчительок і офісних співробітників. Модні піджаки літо 2020 жіночі – це різноманітність кольорів і силуетів, які дозволять створити масу яскравих комбінацій з джинсами, штанами, спідницею і шортами-бермудами.

Якщо ви обираєте собі речі для того, щоб після закінчення карантину вийти на роботу ефектно, гарний жіночий піджак вам у цьому допоможе.

Главред зібрав головні тренди жіночих піджаків на літо 2020, а в нашій фотогалереї – зразки піджаків і жакетів, на які можна і треба орієнтуватися.

Модні піджаки 2020 жіночі – тренди на літо

У моді кольорові піджаки оверсайз у стилі 80-х

У моді двобортні жакети, які за кроєм схожі на чоловічі піджаки – довжина, гудзики. Потрібно сказати "спасибі" старенькій моді 2020 за екскурс до далеких 1980-х - піджаки дійсно класні. Такий жіночий піджак відмінно виглядає і в комплекті з джинсами або брюками, і навіть з шортами. Модні кольори піджаків на літо - це помаранчевий, жовтий, синій, червоний, м'ятний, зелений і рожевий. Тільки запам'ятайте правило: чим яскравіший піджак, тим більш тьмяними повинні бути інші речі, і навпаки.

Білі піджаки і жакети в тренді

Є речі, які ніколи не виходять з моди, тому якщо хочете зробити вигідну покупку, щоб річ підійшла і до чорних речей, і кольоровим, і до білих, тоді вибирайте білий піджак. Виглядає білий піджак дуже ефектно. Якщо говорити про силуеті – моді подовжені моделі, оверсайз або приталені.

Каратті піджаки, в смужку та з квіточками – яскрава модна тенденція

Ще один важливий тренд літа – цікаві моделі картатих піджаків і жакетів, а також моделі в смужку – кому що більше подобається і пасує. Але це ще не все – якщо ви в пошуках модного літнього піджака, то вибирайте квіткові принти – мода 2020 широко розкрила двері цим варіантам жакетів. Фасон – оверсайз, або однобортні піджаки.

Короткі жакети теж в моді

Витончені приталені моделі піджаків теж в моді, але без рюшів, збірок і всіляких прикрас. Лаконічні, елегантні, однотонні, до лінії талії – ідеально пасують і до спідниці, і до штанів. Щоправда, ці жакети вже більш вимогливі – потрібне відповідне взуття. Також в моді короткі піджаки з укороченими рукавами.

читайте такожМодні сумки 2020 літо – в моду повернулися ретро-сумки з 1950-х: фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, рвані білі джинси – це бомба, хоча досі повно тих, хто ці дірки не розуміє. Штани, які так прагнуть зашити наші батьки, це дійсно яскравий модний тренд 2020.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти