StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду входять запаморочливі жакети та водолазки у стилі tie-dye

30 січня 2021, 15:20
Ця цікава техніка фарбування одягу відома у всьому світі, а пік її популярності був у 70-х – в ті часи одяг у стилі тай-дай носили хіпі.
У моду входять запаморочливі жакети та водолазки у стилі tie-dye
Стиль tie-dye повернувся у моду / Instagram

Мода весна-літо 2021 продовжує нагадувати нам про 90-і. Одним з найяскравіших "Привітів" від епохи "лихих", коли багато хто варив джинси у фарбі, щоб виглядати модно, став фантастичний, барвистий та дивовижний стиль "тай-дай" (дослівно з англійської tie-dye означає "зав'яжи і пофарбуй"). Хоча це і не новинка сезону – торік стиль тай-дай вже підкорив серця багатьох жінок у всьому світі та став фаворитом усіх тих, хто любить виділятися з натовпу і бути центром Всесвіту.

Щоправда, у сезоні весна-літо 2021 на нас чекає чимало яскравих трендів, які підкуповують оригінальним фасоном і приємним кольором - у нашому матеріалі Довгі сукні з квітами та костюми верблюжого кольору вриваються в моду на весну-літо можете дізнатися про це докладніше.

Але химерний візерунок поза конкуренцією - він прикрашає не тільки одяг, але й модне взуття й навіть аксесуари.

Ця цікава техніка фарбування відома у всьому світі, а пік її популярності був у 70-х – в ті часи одяг у стилі тай-дай носили хіпі. Потім був фурор у 90-х і загальне божевілля за джинсами-"варьонками".

Сьогодні - це вже елегантний стиль, який взяли на замітку відомі дизайнери одягу. Для весни та літа, особливо в цей складний час, коли всі ми втомилися від пандемії, барвисті речі з принтами тай-дай – це справжній вибух енергії, яка заряджає, надихає й дарує надію.

Модний одяг весна-літо 2021 у стилі tie-dye: на що звернути увагу

У моді жакети в стилі тай-дай

Стиль tie-dye давно вийшов за межі толстовок і футболок. Зараз у моду входять жакети з такими принтами. Наприклад, у феєричній колекції одягу Christian Dior весна-літо 2021 ви знайдете розкішні жакети-кімоно з поясом і принтом тай-дай, який дуже схожий на смужку: стриманий та лаконічний, такий візерунок виглядає неповторно й дуже ефектно.

Писк сезону - сукні у стилі тай-дай

Якщо шукаєте плаття, яке підкорить всіх, і стане яскравим спогадом про весну та літо, то шукайте варіант з принтом тай-дай. Немає нічого кращого, ніж сукня, на якій з різних фарб виткані візерунки невимовної краси. Хочете побачити це на власні очі? Розкішні сукні в стилі тай-дай знайдете в колекції одягу талановитої уругвайської дизайнерки Gabriela Hears весна-літо 2021.

читайте такожУ моду на весну-літо входять феєричні блузки "гострі кути" та прозорі блузкиВодолазки тай-дай у тренді

Якщо хочете виглядати цієї весни і влітку спокусливо, тоді зверніть увагу на обтислі, майже прозорі, але шалено стильні водолазки з принтом тай-дай. Їх можна поєднувати з вільними штанами або довгими спідницями. На особливу увагу заслуговують моделі з відкритим плечем – кілька карколомних варіантів ви знайдете в колекції одягу Sportmax весна-літо 2021.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти