StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Довгі тренчі, білі кросівки та прямі джинси - класика вуличної моди 2021

31 січня 2021, 18:00
Якщо у вашій шафі є максимально довгий тренч або пальто, не поспішайте з ними розлучатися, адже в них ви виглядатимете неперевершено.

Можна скільки завгодно вдивлятися у далечінь з надією побачити світле, модне завтра, намагаючись знайти у кожному силуеті, який проходить повз, останні модні тенденції, але часом все, що треба для щастя, радості й відчуття себе стильною знаходиться на відстані витягнутої руки – у вашій шафі. Звичайно, нові речі носити приємно, ніхто не сперечається, але багато з того, що в сезоні весна-літо 2021 у тренді, - це класика, яка вже ймовірніше у вас є. Після прочитання цього матеріалу ви точно захочете зробити ревізію у своєму гардеробі, й напевно знайдете там чимало приголомшливих речей, які вже сьогодні дозволять вам виглядати чарівно і модно.

відео дня

І навіть новинки - це не завжди щось разюче нове. Все колись вже було, тільки повернулося в оновленому, адаптованому під сучасні виклики й реалії вигляді. Наприклад, цього року повернувся в моду яскравий тренд з 70-х - у нашому матеріалі У моду входять запаморочливі жакети і водолазки в стилі tie-dye можете докладніше про це дізнатися.

Але є ще одна причина, чому не варто поспішати з покупками. Ви розумієте, про що ми? Звичайно ж, це пандемія. Минулий рік крім усього іншого показав нам, що мода – мильна бульбашка, яка може швидко луснути, не встигнете й озирнутися. Тому однією з головних модних тенденцій 2021 року загалом, і сезону весна-літо зокрема, є класика – речі, які можна носити не один і не два сезони поспіль. Однак класика саме сучасна, вільна, смілива й шалено приваблива.

Ми сьогодні розповімо вам про те, які речі не вийшли з моди у 2021 році, як і раніше актуальні, і якими сміливо можна поповнювати свій гардероб, бо протягом найближчого року-двох вони не втрачають своєї новизни, як би це гучно не звучало. У нашій фотогалереї зібрані яскраві зразки для розуміння трендів без зайвих слів.

Вулична мода 2021 - тренди, які все ще актуальні

У моді довге пальто

Якщо у вашій шафі є максимально довгий тренч або пальто, не поспішайте з ними розлучатися, адже в них ви виглядатимете неперевершено. А якщо ви тільки збираєтеся оновити верхній одяг, то крім довжини орієнтуйтеся на розмір оверсайз.

Вулична мода 2021
Вулична мода 2021 / Instagram

Спортивний костюм у тренді

Це must have - скажуть одні. Спортивний костюм - зручний, скажуть інші. А ще це база для стильного образу, і цей тренд гарячий! Також врах*йте, що у 2021 році модно носити спортивні штани з блейзером і туфлями на підборах. Ще один модний look - спортивні штани, тренч і "татові" сандалі зі шкарпетками.

Вулична мода 2021
Вулична мода 2021 / Instagram

Носіть прямі джинси з високою талією

Які б джинси не прийшли в моду у 2021 році, і що б вам не нав'язували на розпродажах, якщо шукаєте найкращий варіант, то орієнтуйтеся на прямі джинси з високою лінією талії. Блакитні або чорні, такі джинси стануть для вас вдалою знахідкою і дозволять в будь-якій ситуації бути у тренді.

Вулична мода 2021
Вулична мода 2021 / Instagram

Білі кросівки - величезна модна тенденція

Старі або нові, білі кросівки – це, звичайно ж, маленький скарб, який гідно оцінять багато жінок. Прості та лаконічні, білі кросівки ідеально впишуться до гардероба не тільки тих, хто любить класичний стиль одягу, але й тих, хто обожнює експерименти.

Вулична мода 2021
Вулична мода 2021 / Instagram

читайте такожДовгі сукні з квітами та костюми верблюжого кольору вриваються в моду на весну-літоСтрітстайл 2021 - які ще класичні речі в тренді:

  • Біла кофтинка у тренді.
  • Будь-який темний блейзер - все ще писк сезону.
  • У моді класичний светр і водолазка.
  • Довгі спідниці та спідниці міді все ще актуальні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти