StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Бралетти - найгарячіший модний тренд цього літа: з чим носити й фото

29 червня 2020, 19:30
Тільки не треба думати, що бралетти виключно для витончених дівчат, у яких маленькі груди.

Спідня білизна стає універсальною, і це дуже незвичайний тренд. Якщо раніше, зайшовши до магазину спідньої білизни, ви точно знали, що там на вас чекає, то сьогодні у цій царині стався справжній переворот.

відео дня

Услід за білизною-боді, яку можна носити як топ під піджак або спідницю, і навіть як купальник, на вершині модного олімпу опинилися спокусливі й шалено сексуальні бюстгальтери у вигляді трикутників – бралетти.

Бралетт — це новий вид бюстгальтерів, який можна (і потрібно!) носити як кроп-топ. Тобто, з одного боку – це і є бюстгальтер, а з іншого – це окремий елемент гардеробу, який можна носити окремо, проте під нього бюстгальтер не потрібен.

У сезоні літо 2020 бралетти заповнили собою усе довкола – і всі ті, хто хоче виглядати спокусливо і показати себе справжню – вибирають bralette.

Тільки не треба думати, що вони виключно для витончених дівчат, у яких маленькі груди. Ні! Бралетти сьогодні для усіх, тому що настав час, коли жінки впевнені в собі і не соромляться свого тіла.

Звичайно, цей міні-кроп-топ у вигляді бюстгальтера, або бюстгальтер у вигляді кроп-топа, виглядає дуже сміливо, і на перший погляд здається, що в такому вийти в люди нереально. Але бралетт стає дійсно знахідкою для багатьох жінок, коли його носять під щось – але не відкрито. Хоча у спеку, безумовно, не захочеться ще щось вдягати, і навіть сором не змусить - але зараз не про це.

Щоб бралетт працював на вашу користь, і підкреслив фігуру, не беріть перший, який впав у вічі – так само, як і під час вибору спідньої білизни, ваша мета – знайти ідеальний варіант для себе, який гарно підніме груди і не змусить вас почувати себе ніяково і ніби не у своїй тарілці. Водночас не забувайте, що ви будете його поєднувати з іншими речами.

Бралетти – з чим носити?

Сексуальні бралетти виглядають ефектно і водночас суворо, якщо їх поєднувати з широкими штанами з високою лінією талії – такі штани зараз у моді.

Бралетт і піджак – найкращий дует на літо, в ньому сплелися спокій і шалена енергія. Крім того, бралетт можна поєднувати з курточкою – шкіряною або джинсовою, або светром, або костюмом з шортами.

Бралетти - найгарячіший модний тренд цього літа: з чим носити й фото
Бралетт найкраще поєднувати з іншими речами / Instagram

Можете під низ вдягти білу коротку футболку, а зверху бралетт – візуально вийде цікавий варіант під джинси або спідницю.

Бралетти можна носити під прозорі топи і блузи – ось у такому поєднанні ні прозора блузка не виглядає занадто зухвало, ні бралетти - занадто відверто.

Бралетти - найгарячіший модний тренд цього літа: з чим носити й фото
Бралетти відмінно поєднуються з прозорими блузками / Instagram

Бралетти влітку можна поєднувати з майками оверсайз з глибоким вирізом без рукавів – вони додадуть образу трохи загадковості.

читайте такожУ моду повернулися французькі трусики з 80-х і спідня білизна боді: фотоМи зібрали для вас наймодніші бралетти 2020 - обов'язково подивіться нашу фотогалерею, там зразки, які все пояснять без зайвих слів.

Модні бралетти 2020 – гарячі тренди на літо

Бралетти зі шнурівкою

Шнурівка сьогодні зустрічаються на тільки на купальниках – бралетти теж є зі шнурками. Зверніть увагу на моделі, у яких на спині різні оригінальні плетіння – не такі, як у класичних бюстгальтерах. А спереду – це поєднання мережива і подушечок. Така модель дозволить почувати себе комфортно в будь-якій ситуації, навіть якщо доведеться зняти піджак.

Бралетти - найгарячіший модний тренд цього літа: з чим носити й фото
Бралетт зі шнурівкою / Instagram

Бралетти в стилі холтерів

Сексапільний варіант – бралетт в стилі холтерів – він кріпиться через шию. Зазвичай такий варіант йде без подушечок і підкладок – його можна носити як міні-кроп-топ в комплекті з гарним бюстгальтером. Хоча зустрічаються також практичні моделі з підкладкою.

Бралетти - найгарячіший модний тренд цього літа: з чим носити й фото
Бралетт в стилі холтерів / Instagram

Бралетти з кісточками

Спеціально для тих, кому важливо створити гарну форму грудей, в тренді бралетти з м'якою підкладкою і кісточками. Дуже часто такі моделі пошиті з мереживом, яке гарно підкреслює лінію грудей. Такий варіант подарує впевненість у собі, і він приваблює своєю ледь помітною стриманістю. Крім того, у продажу є варіанти з легкого матеріалу без мережива – ідеальний варіант для поєднання з прозорою блузкою.

Бралетти - найгарячіший модний тренд цього літа: з чим носити й фото
Бралетт з кісточками / Instagram

Бралетти з мереживом

Якщо вам не потрібні подушечки і кісточки, то шукайте бралетти з мереживом – вони дуже романтичні й гарні. М'яке мереживо гарантує, що ви будете почувати себе весь час зручно, а ваші груди матимуть відмінну підтримку весь день.

Бралетти - найгарячіший модний тренд цього літа: з чим носити й фото
Бралетт з мереживом / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти