StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Шалено гарні штани з 30-х повернулися в моду на зиму 2021: фото

30 листопада 2020, 15:24
Сучасні жінки у захваті від укорочених варіантів штанів, тому навіть взимку, коли холодно, вони у тренді.

Вибаглива осінь залишилася позаду і більше не диктує нам, як одягатися. Тепер все залежить тільки від зими, яка крадькома зазирає в наші шибки, немов проситься на постій. Цієї пори всі ми утеплюємося, і штани стають для нас ключовим елементом у гардеробі – в них ми відчуваємо себе найбільш комфортно в цей час. Саме тому для більшості з нас важливо, щоб штани були модними. Попри те, що надворі зима, і наше життя частково паралізоване пандемією коронавірусу, ми повинні продовжувати в цьому хаосі вчитися жити і мати гарний вигляд - насамперед для себе. Можна вдягнути будь-які штани і приховати їх під довгим пальтом або курткою, але себе не обдуриш - навіть одне розуміння того, що ми у штанах, які вийшли з моди, здатне вмить зіпсувати настрій.

Хоча не всі штани, які залишилися у вашій шафі з минулих сезонів, вийшли з моди. У нашому матеріалі У моді дивовижні штани з 70-х: з чим носити штани кльош можете докладніше дізнатися про одну з модних тенденцій, яка залишається з нами й на цю зиму.

Але її величність Мода 2020 багатолика, і назбирала для нашої зими неймовірно щедрий "урожай" штанів – які тільки стилі не прийшли до нас, щоб зробити наше життя яскравішим і комфортнішим!

Щоправда, у всіх модних варіантів штанів на зиму 2021 є одна загальна відмінна риса – вони всі з високою лінією талії: по-перше, це зручно, по-друге, такі штани красиво підкреслюють фігуру, а по-третє, низька талія шалено додає віку.

Ми сьогодні розповімо вам про наймодніші штани на цю зиму - в нашій фотогалереї зібрані яскраві зразки для натхнення.

Модні жіночі штани зима 2021 – на що звернути увагу

Писк сезону - штани з вирізами спереду або збоку

Звертайте увагу на деталі - вони у сезоні зима 2021 важливі! Наприклад, на передовій моди знаходяться приголомшливі жіночі штани з вирізами внизу по передньому шву, а також моделі з розрізами внизу по бічному шву. Такі штани зміщують акцент до взуття, тому стануть знахідкою для тих, хто хоче всьому світу показати свої модні черевики або чоботи. Зверніть увагу, що розрізи можуть бути як невеликими, так і підійматися майже до коліна – але і перший, і другий варіант має ефектний вигляд.

Модні штани зима 2021 / Instagram
Модні штани зима 2021 / Instagram

Широченні штани палаццо у тренді

Ця модна тенденція дуже сподобалася багатьом жінкам у світі - штани, які відрізняються надмірною довжиною і шириною, додають особливого шарму, жіночності й елегантності. Ці модні штани зима 2020 подарувала світу велика Коко Шанель ще у 30-х роках, і вони досі не втратили своєї "енергетики свободи". У продажу вже сьогодні можна знайти шалено гарні штани палаццо, пошиті з щільних тканин, а варіанти кольорів просто приголомшують. Орієнтуйтеся на пісочні, сірі, антрацитові і чорні палаццо.

Модні штани зима 2021 / Instagram
Модні штани зима 2021 / Instagram

У моду повернулися штани кюлоти з 30-х

Сучасні жінки у захваті від укорочених варіантів штанів, тому навіть взимку, коли холодно, вони у тренді. Саме тому в моду з далеких 30-х до нас поспішили кюлоти - стильні штани "трубочки" з широкими ногами. Найстильнішим варіантом штанів-кюлотів стали моделі з кольорової штучної шкіри. Також зверніть увагу на моделі у клітинку, пошиті з теплих тканин. Модні штани кюлоти зима 2021 можна поєднувати зі светрами оверсайз і кардиганами, які теж зараз у тренді.

Модні штани зима 2021 / Instagram
Модні штани зима 2021 / Instagram

Модна тенденція - штани банани з 40-х

Епоха джазу час від часу нагадує про себе, і, якщо вам цей стиль подобається, то вашу зиму 2021 можуть прикрасити стильні жіночі штани-банани. Уявіть собі, колись ці штани носили тільки у вихідні. Сьогодні штани-банани перейшли до рангу повсякденного зручного одягу - як правило, в них закохуються з першої прогулянки, адже вони зручні, стильні і дарують відчуття розкутості.

Модні штани зима 2021
Модні штани зима 2021 / Instagram

читайте такожУ моду на зиму 2020 увійшли неповторні жіночі дублянки: фотоМода зима 2021 - які ще штани у моді:

  • У моді шкіряні штани будь-яких фасонів.
  • У тренди вибилися чарівливі картаті штани.
  • Жіночі штани бігуни зараз актуальні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти