StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Модне взуття 2020 весна – в моді туфлі Мері Джейн і жовте взуття: фото

24 лютого 2020, 12:55оновлено 25 лютого 2020, 00:09
Напевно, світ дуже сильно втомився від поганих новин, тому на подіум виходить сонце у всіх його проявах. Жовте взуття – наймодніше у сезоні весна 2020.

відео дня

Ви вже, напевно, з нетерпінням чекаєте, коли потеплішає настільки, щоб можна було перевзутися в гарні туфлі чи босоніжки, і дефілювати вулицями свого міста або селища.

Якщо бути відвертими, то у кожного з нас свої критерії вибору взуття. Хтось цінує виключно зручність і звертає увагу на якість, а для інших важливо, щоб взуття було гарним, і заради цього вони готові на будь-які жертви.

Мода 2020 намагається догодити всім, тому навряд чи хто-небудь розчарується. Зокрема, на весну у цієї спритної бабусі, яка диктує нам певні правила, величезні плани, і вже сьогодні ви можете в цьому переконатися. У царстві жіночого взуття навесні буде дуже цікаво!

Главред зібрав найсвіжіші модні тренди жіночого взуття 2020 сезону весна і підготував фотогалерею - обов'язково перегорніть, а раптом знайдете пару взуття своєї мрії.

Модне взуття 2020 весна - головні тренди

"Ах ці жовті черевики"

Напевно, світ дуже сильно втомився від мороку, проблем, злоби і поганих новин, тому на подіум виходить сонце і радість у всіх його проявах. Жовте взуття - це must have весни 2020: кросівки, туфлі, босоніжки, черевики, напівчоботи - та все, що знайдете, якщо колір жовтий - ви будете в тренді!

Жіноче взуття 2020 весна
Жовте жіноче взуття 2020 весна / Instagram

Ланцюжки, усюди ланцюжки

В моду входить крутий і дуже яскравий тренд, від якого багато хто буде в захваті. Готуйтеся до ланцюжків, які будуть дзвеніти і блищати на ваших туфлях і босоніжках. Це можуть бути як тоненькі ланцюжки, так і більш об'ємні.

Модне взуття 2020 з ланцюжками / Instagram
Модне взуття 2020 з ланцюжками / Instagram

Мокасини на високих підборах

Мокасини - улюблений тип взуття багатьох жінок, тому що вони зручні. Але весна вас здивує - в моду входять мокасини на широких і досить високих підборах. Це абсолютно несподіваний тренд, і тільки час покаже, чи приживуться такі мокасини в наших широтах.

Жіноче взуття 2020 весна
Жіноче взуття 2020 весна - мокасини на підборах / Instagram

Туфлі Мері Джейн з ремінцем

Все ж є щось магічне в туфлях Мері Джейн, які більш ніж сто років тому підкорили весь світ. Привабливі і дуже витончені туфлі на підборах або без них, з напівкруглими або гострими носиками, але обов'язково з ремінцем на підйомі, - це візитна картка моди 2020.

Жіноче взуття 2020 весна
Туфлі Мері Джейн 2020 / Instagram

Асиметричні ремінці

Слава знаменитих туфель Мері Джейн не дає спокою багатьом дизайнерам взуття, тому в 2020 році чекайте справжній парад туфель зі всілякими оригінальними ремінцями - на пальцях і всілякі асиметричні ремінці.

Жіноче взуття 2020 весна
Жіноче взуття 2020 весна з асиметричними ремінцями / Instagram

Нагадаємо, раніше повідомлялося, кілька років тому шкіряні штани були вигнанцями, а на тих, хто їх одягав, дивилися зі співчуттям - мовляв, у людини криза. У 2020 році ситуація змінилася. Всі знаменитості зараз носять шкіряні штани. В основному це штани зі штучної шкіри, і дуже часто вони вільного крою, а довжина - трохи нижче коліна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти