StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Мода 2020 весна – у моду повернулися штани карго і шкіряні штани: фото

19 лютого 2020, 22:00оновлено 21 лютого 2020, 18:12
Кілька років тому шкіряні штани були вигнанцями, а на тих, хто їх одягав, дивилися зі співчуттям – мовляв, у людини криза. У 2020 році ситуація змінилася.

Весна вже потроху вривається в наше життя – в підземних переходах продають тюльпани, які, немов промінчик світла, освітлюють наш шлях.

відео дня

Від зими чимало нас втомилися – нам страшенно набридли теплі светри, чоботи і куртки, які візуально спотворюють нашу фігуру.

Ми скучили за чепурними стильними силуетами, що надихають. Весна – найгарніша пора року, коли всі жінки розквітають, немов яскраві квіти в саду.

Весна дозволяє дихати на повні груди, вона дарує нам відчуття свободи і підштовхує до змін.

Весна для багатьох – немов початок нового шкільного сезону для дітей – обов'язково потрібно прийти до школи в новому одязі.

Так от, мода 2020 підготувала масу приємних сюрпризів для модниць, і один з них – штани.

Главред дізнався, які жіночі штани будуть модними навесні 2020 – подивіться фотогалерею, цілком можливо, що побачите штани своєї мрії.

Модні штани 2020 жіночі – головні тренди весни

Штани-карго

На заміну нудним джинсам в моду повернулися штани карго - багато іменитих дизайнерів доклалися до цього. Правда, слід зазначити, що вони стали більш елегантними. Армійський і сафарі-стиль – це те, що відкриває нове десятиліття. Можливо, ви будете здивовані, чому навколо так багато штанів кольору хакі, і що в них знайшли жінки? Все просто – штани-карго дуже зручні.

Штани з низькою талією

Штани з високою посадкою останні кілька років займали верхні позиції в рейтингу популярності, але все час чи інакше закінчується. У нове десятиліття штани з високою посадкою прослизнули, але їх сольний концерт позаду. Модні штани 2020 жіночі – це низька талія.

Шкіряні штани

Якщо ще кілька років тому шкіряні штани були вигнанцями, а на тих, хто їх одягав, дивилися зі співчуттям – мовляв, у людини криза, то в 2020 році ситуація кардинально змінилася. Всі знаменитості зараз носять шкіряні штани. В основному це штани зі штучної шкіри, і дуже часто вони вільного крою, а довжина – трохи нижче коліна. Шкіряні штани, здається, вирішили підкорити весь світ – ви знайдете їх в багатьох магазинах – є моделі дешевші, є дорожчі. Але вони є майже всюди!

Комбінезони зі штучної шкіри

Знову шкіра, скажете ви! Так, без шкіри в 2020 році, схоже, не обійтися. Ще одним важливим модним трендом стали комбінезони зі штучної шкіри - з кишенями чи без, але завжди злегка вільні. Це знахідка для тих, хто любить привертати увагу і дивувати.

Мішкуваті штани вільного крою

Геть приталені штани - в моду входять мішкуваті штани вільного крою зі складками біляі поясу, манжетами і стрілками. Поки важко сказати, чи полюблять жінки такі широкі штани, але це свіжа модна тенденція 2020 весна.

читайте такожВесняний манікюр - у моду повернулися нігті з 70-х і жовтий манікюр фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, колір банана, солодкої кукурудзи, стиглої груші, кислуватого лимона і густого квіткового меду став головним кольором весни 2020. А весну ми починаємо з пальто! Тому вже сьогодні можете починати пошуки модного пальто жовтого кольору в тих місцях, де зазвичай оновлюєте гардероб. Якщо говорити про матеріали, то це може бути шкіра, замш або шерсть – що вам по кишені і до душі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти