У ЦВК назвали дату, коли будуть результати місцевих виборів 2020

25 жовтня 2020, 22:52
По окремих округах ЦВК розраховує отримати результати лише після повторного голосування або судових рішень.
Результати виборів 2020 - у ЦВК сказали, коли оголосять переможців
Результати виборів 2020 - у ЦВК сказали, коли оголосять переможців / Reuters

Остаточні результати виборів 2020 ЦВК планує офіційно оголосити до 30 жовтня максимум.

Як пояснив заступник голови Центральної виборчої комісії Сергій Дубовик, підрахунки займуть три-п'ять днів.

Утім, це стосується не всіх територій. По окремих округах ЦВК розраховує отримати результати лише після повторного голосування або судових рішень.

"Безумовно, буде судове випробування результатів виборів, а окремі територіальні громади очікує повторне голосування на виборах міських голів",-розповів він в ефірі ток-шоу Мир і війна на телеканалі Інтер.

Вибори 2020: результати екзитполів по Україні

  • Екзит-пол у Києві: у другий тур з Кличком виходить несподіваний конкурент. Кияни не змогли вибрати мера в першому турі.
  • Садовий у другому турі зустрінеться з Синюткою - екзит-пол у Львові. За даними соціологічної групи Fama, у Львові на мерських виборах відбудеться другий тур.
  • П'ять питань Зеленського: опубліковані результати екзитполів. Стало відомо, як ставили галочки українці, які взяли участь у проекті президента.
  • Екзит-пол в Одесі показав, хто перемагає на виборах. Геннадій Труханов лідирує на виборах мера Одеси, проте буде другий тур.
  • Екзит-пол 2020 по Харкову дав несподівані результати. Там впевнено лідирує Кернес, і в той же час у владу проходить партія Шарія.
  • Вибори в Дніпрі: Філатов не перемагає в першому турі. За попередніми даними, в місті відбудеться другий тур виборів мера.
  • Вибори в Кривому Розі: екзит-пол показав, з ким Юрій Вілкул виходить у другий тур. На виборах до міськради Кривого Рогу лідирує партія Слуга народу.
  • Мер, який скандалив із Зеленським, лідирує на виборах у Черкасах. Чинний Черкаський градоначальник Анатолій Бондаренко не зміг здобути перемогу в першому турі.
  • Вияснитися результати екзит-полу на виборах у Вінниці. За інформацією опитування, перемагає чинний градоначальник Сергій Моргунов.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти