ЄС делегує Марину Порошенко депутатом до Київради – ЗМІ

15 вересня 2020, 23:58оновлено 16 вересня 2020, 00:40
Дружина екс-президента братиме участь у місцевих виборах під першим номером партії.
Марина Порошенко
ЄС розглядає Марину Порошенко першим номером до Київради / УНІАН

Партія Європейська солідарність колишнього президента Петра Порошенка має намір висунути першим номером у депутати Київради від політсили дружину лідера Марину Порошенко.

Як повідомляє Українська правда з посиланням на два незалежних один від одного джерела, на місцевих виборах дружина екс-президента очолить його політичну силу.

"Європейська солідарність поки не планує висувати свого кандидата в Києві. Партія вирішила робити ставку на велику фракцію в Київраді, де має набагато більше шансів - рейтинг коливається в межах 14-15% підтримки і це другий результат відразу після Удару", - стверджують джерела.

відео дня

За інформацією журналістів, ставку на місцевих виборах ЄС робитиме на те, що за своїх кандидатів агітуватиме особисто Порошенко.

читайте такожСвобода і партія Шарія зберігають шанси: які політсили потраплять до Київради

  • У Києві соціологічне опитування показало, що в першій трійці лідерів на виборах до міськради Києва у жовтні залишаються Удар, Слуга народу і Європейська солідарність.

  • Через рік після виборів до Верховної Ради електоральні настрої українців трохи змінилися. Якби дострокові парламентські вибори пройшли в середині серпня 2020 року, перемогу отримали б чотири політичні сили. Президентська партія Слуга народу незважаючи на падіння своїх рейтингів залишається одноосібним лідером електоральних симпатій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти