StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

З Днем тренера - красиві привітання від батьків і вихованців

19 липня 2021, 14:06
Красиві слова подяки тренеру від батьків своїми словами, привітання з Днем тренера прикольні від вихованців і смс для колег – зібрав Главред.
День тренера - привітання своїми словами і красиві картинки з Днем тренера
День тренера - привітання своїми словами і красиві картинки з Днем тренера

19 липня - свято всіх тренерів. Адже в 2021 році в Україні вперше офіційно відзначається День тренера.

Дату 19 липня для святкування президент Володимир Зеленський вибрав, адже саме цього дня окрема команда незалежної України вперше взяла участь в Олімпійських іграх. Це сталося в 1996 році.

Напевно, можна сказати, що в першу чергу це День тренера з художньої гімнастики, адже ініціатором створення свята є якраз Федерація спортивної та художньої гімнастики – але горизонти у свята набагато ширші. 30 жовтня відзначається і День тренера з волейболу, і День тренера з танців, і День тренера з плавання ... Це свято всіх тренерів нашої країни - людей, які допомагають розкриватися спортивним талантам дітей, ростять у них цілеспрямованість і віру в перемогу. Це свято переможців.

відео дня

читайте такожГоловне свято 1 листопада: що не можна робити в День Всіх святих, щоб грошей не втратитиЩо подарувати тренеру в його свято? Звичайно, в першу чергу красиві і щирі слова подяки за його працю і терпіння – від батьків і вихованців. Привітання з Днем тренера своїми словами найкраще передасть всю гаму емоцій і почуттів дарувальника в це свято.

З речей відмінно підійде спортивний інвентар, солодкі презенти на зразок цукерок з коньяком – або пляшки коньяку з шоколадкою на додачу. Можна дарувати водонепроникну колонку, прикольний термос із забавним написом або картинкою. Так як тренери – люди спортивні, то і подарунковий набір для походу в ліс або для пікніка їм напевно теж припаде до душі.

А Главред зібрав на свято 30 жовтня красиві слова подяки тренеру від батьків своїми словами, привітання з Днем тренера прикольні від вихованців і короткі смс, щоб привітати колег.

День тренера: привітання в прозі, віршах і смс

Тренер, я дякую Вам за всі ті зусилля, час, настанови і велику роботу, що ви в мене вклали. Мої досягнення - це ваша старанна праця. Спасибі за підказки, допомогу, дружбу, віру в успіх. Ви - найкращий!

Листівки З Днем тренера GIF картинки анімація скачати безкоштовно

***

Найкращий у світі тренер

Відзначає своє свято,

Побажаю я терпіння

І безкрайнього везіння.

***

Шановний тренер, спасибі вам за високу дозу мотивації, за море мудрості, за гори терпіння, за ваш досвід, за вашу турботу і дисципліну, за те, що допомагаєте нам стати відмінними спортсменами. Ми пишаємося тим, що ви наш тренер.

***

Всі наші досягнення - заслуга ваша,

Лише вам завдяки нагороди наші!

Спасибі, тренер, вам, ви кращий за усіх,

І з тренером таким завжди чекає успіх!

***

Шановному і гаряче улюбленому тренеру в його професійне свято бажаємо усіляких благ! Нехай здоров'я буде міцним, як і раніше, нехай не підводить чуття педагога, Нехай ваше майстерність передається наступним поколінням! Ми пишаємося тим, що нам довелося тренуватися під вашим початком! Спасибі вам за все!

***

Бажаємо вам величезного терпіння,

І в житті лише удачі і везіння,

З Днем тренера вас вітаємо,

І щастя на віки ми щиро вам бажаємо!

***

Вітаю з Днем тренера чудового тренера і чудову людину. Від душі бажаю бравого самопочуття і впевнених сил, міцного здоров'я і незгасного ентузіазму, безсумнівних перемог і великих досягнень, талановитих учнів і щирої поваги.

Листівки З Днем тренера GIF картинки анімація скачати безкоштовно

***

Привітання на День тренера тренеру з танців:

З Днем тренера! Удачі!

Бажаю наперед:

Чудової віддачі

Від тих, хто з вас приклад бере!

***

Привітання на день тренера тренеру з фітнесу:

Спасибі вам, мій дорогий тренер з фітнесу. Завдяки Вам і Вашим старанням я відчуваю себе вільним птахом, людиною, в якій вирує потік енергії і сил, впевненості і сміливості, цілеспрямованості і завзятості. З кожним вашим тренуванням життя стає яскравішим і мрійливішим. Спасибі вам за це. Бажаю завжди залишатися таким же веселим, активним, чудовою людиною.

***

Привітання на день тренера тренеру з плавання:

У плавання ви кращий тренер

Це ми приховувати не будемо,

Ваших славних тренувань

Ніколи ми не забудемо.

***

Привітання на День тренера тренеру з художньої гімнастики:

Дорогий наш тренер! Від душі вітаємо вас з Днем тренера. Спасибі вам за вашу працю, за віру в нас. Наші успіхи - це ваші заслуги. Будьте завжди здорові, міцні, щасливі, і нехай ваші учні приносять вам радість і гордість.

Листівки з Днем тренера і картинки

завантажити картинку з Днем тренера
картинки з днем тренера по футболу
листівки з днем тренера з плавання
Листівки З Днем тренера тренеру з карате
листівка З днем тренера тренеру з художньої гімнастики та фігурного катання
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти