StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як привітати з Днем ангела Тамари 2021: привітання, листівки

14 травня 2021, 12:58
Привітання з Днем ангела Тамари в прозі своїми словами, прикольні вірші, короткі смс і красиві листівки Тамарі підібрав Главред на свято 14 травня.
День ангела Тамари привітання, листівки красиві
День ангела Тамари 2021: привітання, листівки красиві

На День ангела Тамара привітання в 2021 році отримує три рази: свої іменини за церковним календарем Тамари відзначають 1 травня, 14 травня і 15 грудня.

При цьому День ангела Тамари 14 травня встановлений на честь пам'яті цариці Тамари – знаменитої грузинської правительки. Вона виступає небесним ангелом-хранителем всіх дівчаток на ім'я Тамара, які народилися найближчими днями.

Для тих, чий день народження ближче до 1 травня, ангел-хранитель – преподобномучениця, ігуменя і новомучениця Тамара Сатсі, а за 15 грудня відповідає преподобномучениця, черниця і новомучениця Тамара Проворкіна.

відео дня

Ім'я Тамара по церковному (в православній вірі) не змінюється: так і буде – Тамара. Тому хрестити дівчинку можна під її мирським ім'ям. Подавати в церкві записки за здравіє – теж.

Привітання з Днем ангела Тамари в прозі своїми словами, прикольні вірші, короткі смс і красиві листівки Тамарі підібрав Главред на свято 14 травня.

День ангела Тамари: привітання в прозі, вірші та смс

Тамара, поспішаю привітати тебе зі святом! Бажаю світлих, сонячних днів, тепла і умиротворення в душі, щасливих очей і прекрасного настрою! Нехай завжди будуть поруч надійні і вірні люди, теплі відносини в родині і чудове самопочуття!

Прикольні Анімаційні листівки з днем ангела Тамара безкоштовно

***

Прийміть, Тома, наші щирі вітання,

Хай збудуться всі ваші плани й бажання!

Життя хай дарує чудові презенти,

Яскраві емоції, щастя моменти.

Щоб лихо до хати дорогу не знало,

А доля Вам радість завжди дарувала!

***

Тамара, в день твоїх іменин хочеться побажати тобі не знати в житті тривог, а якщо і будуть хвилювання, то тільки від радісних і щасливих подій! Нехай в твоєму домі завжди буде достаток і благополуччя! Нехай кожен день там лунає веселий сміх! Нехай ангели будуть в ньому частими гостями! З днем ангела тебе, рідна!

***

Томочка, привітаю тебе, дорога. Бажаю бути справжньою царицею і правити балом у своєму житті. Нехай для тебе цей світ буде добрим і дивним, нехай Тамара завжди буде на піку щастя і успіху.

Листівки GIF З днем імені Тамара

***

Ти не жінка, цариця!

Всіх вбиває блиск в очах.

Доброта в душі таїться.

І посмішка на вустах.

І звуть тебе недарма

Славним ім'ям таким.

Незрівнянна Тамара,

Досягай у всьому вершин!

***

Незрівнянна Тамара! Таке ж ім'я колись носила цариця, і ти теж володієш царственою поставою і почуттям власної гідності, але немає в тобі пихатої зарозумілості і самозакоханості, ти завжди відкрита душею і серцем. У день твоїх іменин хочеться побажати тобі, щоб доля гідно нагородила тебе і подарувала все, що ти побажаєш!

***

Бажаю, дорога Тома,

Тобі посмішок, багато щастя,

Достатку і затишку вдома,

Любові взаємної, хай все тобі вдасться!

***

З днем ангела, Тома! Бажаю, щоб життя твоє було повноцінним, з приємними клопотами, геніальними ідеями і блискучими перемогами! Здоров'я тобі і довгих років життя, радості і сміху, поваги оточуючих і любові рідних! Нехай все складеться так, як було задумано! Зі святом! Будь щаслива!

Привітання з Днем ангела Тамари: листівки і картинки

день ангела Тамара листівки
день ангела тамара листівки українською мовою
день ангела тамара картинки з поздравденіямі
день ангела тамара картинки з поздоровленнями українською мовою
тамарин день ангела привітання листівки картинки
з днем ангела тамара картинки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти