StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

День бухгалтера 2023: теплі вітання для серйозних повелителів цифр

22 листопада 2022, 22:30
Збережіть прикольні, короткі, у віршах і прозі привітання, листівки та картинки до Дня бухгалтера.
День бухгалтера 2023 Україна
День бухгалтера 2023 Україна / 999.md

Успішний бізнес неможливо уявити без бухгалтерського обліку. Ця сфера діяльності вимагає уважності, посидючості і таланту, а також величезної кількості знань. Справжні гуру професії цінуються на вагу золота, а молоді фахівці трудяться і освоюють секрети професії, але всі вони заслужено отримують привітання в професійне свято День бухгалтера.

Коли День бухгалтера у 2023 році в Україні та світі

Українські фахівці відзначають свято двічі на рік. Це пояснюється наявністю свята, встановленого в Україні, а також міжнародною датою. Так, в Україні День бухгалтера в 2023 році відзначається 16 липня. Міжнародний день бухгалтера святкується 10 листопада. Українська дата вибиралася не випадково. У цей день був прийнятий Закон України "Про бухгалтерський облік і фінансову звітність" у 1999 році.

Дата 10 листопада також має історичну основу. У цей день в 1494 році у Венеції вийшла в світ перша книга "Все про арифметику, геометрію і пропорції". Автором праці став Лука Пачіолі. Однією з частин книги став розділ "Про рахунки та інші записи". Пачіолі розповів про застосування бухгалтерської документації, яка використовується по сьогоднішній день.

відео дня

День бухгалтера в Росії офіційно не встановлено, але на практиці професійне свято відзначається 21 листопада. У цей день перший президент Росії Борис Єльцин підписав указ "Про бухгалтерський облік і звітність". День бухгалтера в Казахстані відзначається 6 жовтня.

Українське та міжнародне свята не є офіційними, а значить і вихідними, але це не означає, що їх не відзначають. Святкування проходять з розмахом, колективи збираються за святковим столом, щоб сказати ще раз, як цінна ця професія.

Як привітати з Днем бухгалтера

Представникам цієї професії дарують квіти, цукерки, подарунки, але теплі слова не замінять їх. Главред пропонує найрізноманітніші привітання, щоб не замислюватися що можна побажати бухгалтеру в професійне свято. Нижче ви знайдете прикольні, короткі і привітання своїми словами, щоб підготуватися до Дня бухгалтера 2023 заздалегідь.

***

Вітаємо вас сьогодні

З Днем бухгалтера, ура!

І звичайно, побажати вам

Пару слів вже пора.

Щоб звіти все здавалися,

Дебет з кредитом дружив,

Всі баланси складалися,

А комп'ютер не тупив.

Буде щастя безмежним,

Примножиться шана,

Стане премія відмінною,

І оклад ваш зросте!

***

З Днем бухгалтера!

Розрахунки, цифри, числа — ваш коник.

Непочатий край роботи,

Укластися потрібно в термін.

Бережіть свої нерви —

Нехай спокійно життя тече.

Століття-то нині двадцять перший —

Нехай "Excel" веде облік.

Нехай начальство вас плекає

За нелегку, важливу працю.

З вами грошики целее.

Бізнесу без вас-капут!

***

Числа, цифри і розрахунки,

Це точно ваш коник,

І не мало нехай роботи,

Але все виконайте в термін.

Порахуєте як треба,

І все звірите завжди,

А сьогодні б вам треба,

Відпочити, ну хоч злегка!

І це буде по заслугах,

День бухгалтера в країні,

Успіх нехай буде кращим другом,

Будьте завжди на висоті!

***

Вітаю З Днем бухгалтера! Бажаю, щоб всі звіти і баланс сходилися з першого разу, Для кожної операції була первинка, а в зарплатних відомостях цифри тільки росли. Ви володієте чарами, велієте світом цифр, нехай ця магія тільки примножується. Нехай цифри шикуються в стрункі ряди і рядки.

***

Вітаю з професійним святом-Днем бухгалтера. Нехай всі обчислення і підрахунки заряджають вас енергією, нехай благополуччя і достаток будуть завжди з вами. Бажаю хороших зустрічей, яскравих подій, мудрих людей і продуктивних днів. Нехай ваше життя буде насиченою красивими моментами радості і щастя. Бажаю це свято провести в колі тільки приємних для вас колег!

***

Тільки ви володієте точністю і уважністю. Ці золоті риси не тільки вашого характеру, але і вашої професії. Бухгалтерський облік-покликання і талант! Прийміть найщиріші і теплі привітання на честь вашого професійного свята. Нехай завжди все вдається, все вважається і вірно нараховується! Удачі і успіхів вам у ваших справах!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти