"Зміна влади": експерт розкрив, що Росію чекає переворот та громадянська війна

27 липня 2023, 21:33
Тарас Загородній зауважив, що спочатку в Росії може бути палацовий переворот, потім громадянська війна, а точніше бунт.
'Зміна влади': експерт розкрив, що Росію чекає переворот та громадянська війна
Загородній розповів, чи буде в Росії громадянська війна / колаж: Главред, фото: УНІАН, скріншот: відео

На сайті Главред відбувся чат із політичним та економічним експертом Тарасом Загороднім. Спілкуючись із читачами, він розповів, що в Росії більш ймовірно на сьогоднішній день - громадянська війна чи палацовий переворот.

Експерт зазначив, що це можуть бути взаємопов'язані речі - спочатку палацовий переворот, потім громадянська війна, а точніше бунт.

"Точно буде третя чеченська війна, в цьому можна навіть не сумніватися. Тому що всі силовики Росії єдині в думці, що Кадирова потрібно прибирати за те, що він, як вони кажуть, "вкрав перемогу" у Другій чеченській війні. А це може стати катаклізмом, який здатен потягнути за собою інші війни", - зазначив Загородній.

відео дня

Політичний експерт наголосив, що у Росії відбудеться несподівана зміна влади. А несподівана зміна влади за наявності величезної кількості озброєних людей і зброї в країні завжди закінчувалася смутою в Росії, що дуже добре для нас.

Переворот у Росії

Нагадаємо, що ГУР розповіли, що Росії загрожує палацовий переворот, верхівка обговорює наступника Путіна. Зміна влади в країні-агресорі Росії може відбутися таємно, вважає начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

Генерал армії назвав ймовірних лідерів нової змови у РФ. Микола Маломуж висловив ймовірність створення різних форматів антипутінської коаліції, проте створити реальну антиурядову військову силу у РФ буде дуже складно.

Однокурсник Путіна розкрив сценарій перевороту у РФ. Оцінюючи зростаючий вплив в РФ Євгена Пригожина, колишній співробітник КДБ підкреслив, що він діє з дозволу президента РФ, який побоюється змови генералів.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти