Заява Путіна, Трампа і Макрона щодо Карабаху - стала відома реакція Меркель

4 жовтня 2020, 11:32оновлено 4 жовтня 2020, 16:51
Від імені Ангели Меркель виступила представник німецького Кабміну Ульріка Деммер.
Меркель
Ангела Меркель / УНІАН

Німецький канцлер Ангела Меркель у розмові з прем'єром-міністром Вірменії Ніколом Пашиняном підтримала заяву Володимира Путіна, Дональда Трампа і Еммануеля Макрона щодо військового конфлікту в Нагірному Карабасі.

Про це повідомляється на офіційному сайті уряду ФРН.

"Канцлер висловила стурбованість у зв'язку з триваючими зіткненнями і зростанням числа жертв. Вона підкреслила, що всі сторони повинні негайно припинити бойові дії і відновити переговори", - цитується заява представника німецького Кабміну Ульріки Деммер.

відео дня

читайте такожМеркель втрутилася у війну за Карабах і терміново поговорила з Алієвим і Пашиняном

Нагірний Карабах - що було раніше:

  • Очільник держав-гарантів мирного врегулювання конфлікту в Нагірному Карабасі між Вірменією та Азербайджаном – США, Росія і Франція - закликали в четвер, 1 жовтня, Єреван і Баку до відновлення мирних переговорів.
  • "Закликаємо керівників Вірменії та Азербайджану негайно взяти на себе зобов'язання сумлінно і без висунення попередніх умов відновити переговори по суті врегулювання за сприяння співголів Мінської групи ОБСЄ. Ми закликаємо до негайного припинення бойових дій між збройними силами сторін, що беруть участь", - наголошується в спільній заяві президентів США, РФ і Франції.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти