Захоплення Криму і розширення РФ: у Путіна насмішили статтею про імперські "скрєпи"

21 листопада 2021, 15:55
Період путінського правління Владислав Сурков назвав "золотим віком Росії".
Путін сурков
Володимир Путін і Владислав Сурков / GettyImages

Колишній помічник президента Росії Владислав Сурков у своїй новій статті розповів про те, що Росія займеться збиранням земель.

На порталі Актуальні коментарі у своїй статті Сурков пише, що глобалізація та інтернаціоналізація повернуться.

"І Росія отримає свою частку в новому всесвітньому збиранні земель, підтвердивши свій статус одного з небагатьох глобалізаторів", - упевнений він.

Не оминув увагою колишній помічник Путіна і захоплення Криму Росією в 2014 році.

Сурков пише: "Імперські технології ефективні і сьогодні, коли імперії перейменовані в наддержави. Кримський консенсус - яскравий приклад консолідації суспільства за рахунок хаотизації сусідньої країни".

У той же час період путінського правління він називає золотим віком Росії, а жителям РФ, замість достатку і процвітання, обіцяє нові скрєпи.

За словами колишнього заступника голови Адміністрації президента, на початку століття створена в країні нинішнім керівництвом система зупинила нестримну лавину соціального хаосу. В результаті 20 років стабільності в Росії були і "ще будуть". "Вертикаль, порядок і скрєпи гарантовані", - додав Сурков.

читайте також"Встиг причаститися": Сурков у Підмосков'ї влаштував збіговисько бойовиків

Нагадаємо, раніше в мережі був опублікований новий аудіозапис телефонних переговорів, в яких люди з голосами, схожими на голоси голови політради ОПЗЖ Віктора Медведчука і колишнього помічника президента РФ Владислава Суркова, обговорювали питання, пов'язані з ситуацією на Донбасі.

Зокрема, в діалозі вказується, що "перший заступник голови СБУ Грицак" і "міністр оборони ДНР" Кононов нібито обговорювали питання "поставок готівки в Дебальцеве". Також імовірно Сурков і Медведчук обговорювали питання створення так званої Ради регіонів і особливого статусу Донбасу.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти