Загадкова смерть Українки в Туреччині: з'явилися нові подробиці

4 січня 2021, 20:55оновлено 5 січня 2021, 00:58
З'явилися нові подробиці про загибель Українки в Туреччині.
Загадкова смерть Українки в Туреччині: з'явилися нові подробиці
З'явилися подробиці про смерть українки в Туреччині / Milliyet

У турецькому Бодрумі у власному будинку знайшли тіло 25-річної українки Христини Новицької. За попередньою версією турецької поліції, Новицька могла вчинити самогубство, так як присутності сторонніх осіб в будинку не було виявлено.

Як пише турецьке видання Milliyet, у поліції розглядають різні версії трагічної загибелі українки. Одна з них – самогубство під впливом фільму Між смертю і життям. У фільмі є сцена самогубства, де жертва заклеїла рот скотчем. Однак у Новицької на голові був пакет, який був обв'язаний мотузкою.

Повідомляється, що українка перестала виходити на зв'язок з матір'ю 30 грудня. 2 січня жінка підняла шум і в будинок українки відправили наряд поліції, які виявили її тіло. Відомо, що 31 грудня дівчина була ще жива – її бачили сусіди і кур'єр, який доставив їй їжу. Цей факт підтверджують камери спостереження. Після цього вона на вулицю не виходила і до неї ніхто не приїжджав.

"Останнє, коли я її бачив, вона була в білому халаті, красиво одягнена і посміхалася. Не було ніяких підозрілих ознак, таких як синці на обличчі. Всі, хто заходить і залишає територію, постійно авторизуються", - розповів охоронець котеджного комплексу, де проживала дівчина.

читайте такожВ Італії Українка випала з вікна через тугу за батьківщиною

За даними слідства, всі три замки сталевих дверей вілли були закриті зсередини, а на вікнах – залізні решітки. Ці ознаки і ведуть до того, що Новицька вчинила самогубство. У будинку були виявлені мотузка, шарф і деревне вугілля, готове до спалення. Поліція допускає, що українка хотіла вчинити самогубство за допомогою всіх цих предметів.

Повідомляється, що останнім часом Новицька страждала від головного болю, вона навіть їздила в Україну для лікування. Це також могло вплинути на її рішення піти з життя. Відомо, що в Туреччині у неї було дві роботи – танцівниці і перекладачки. У Києві у неї залишилася мама і багато друзів і родичів, які могли б допомогти дівчині, якби у неї виникли труднощі фінансового характеру.

До Туреччини вже приїхала мама Христини Новицької. Після розтину їй віддадуть тіло дочки для репатріації і поховання в Україні.

Смерть українки в Туреччині - про що раніше повідомляв Главред:

  • Раніше ЗМІ писали, що Христину Новицьку вбили у курортному містечку Мугла (знаходиться під Бодрумом). Попередньо відомо, що українка померла в Туреччині кілька днів тому.
  • Журналісти дізналися, що мертва дівчина сиділа на стільці з поліетиленовим пакетом на голові, її руки були скуті за спиною наручниками.
  • У ЗМІ також з'явилася інформація, що протягом останніх десяти місяців у Новицької була депресія, оскільки через епідемію коронавірусу COVID-19 вона не могла викладати і залишилася без грошей. Українка нібито ізолювалася і пила антидепресанти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти