Стало відомо, коли Єгипет відкриється для туристів після пандемії

11 червня 2020, 21:38оновлено 12 червня 2020, 02:40
Іноземців зобов'яжуть виконувати низку вимог.
Єгипет, пляж
Єгипет з 1 липня відкриває готелі для туристів / pixabay.com

З 1 липня Єгипет відкриє свої готелі для іноземних туристів.

Як повідомляє прес-служба російського туроператора Tez Tour, влада Єгипту назвала курорти Хургада і Шарм-ель-Шейх безпечною зоною для відпочиваючих.

У країні мають намір заснувати стимулюючі заходи по відновленню зовнішнього туризму. Зокрема, з 1 липня Єгипет відновить міжнародне авіасполучення і відкриє кордони для іноземців.

Навантаження готелів вирішили збільшити до 75%. Однак існує умова - туристів зобов'яжуть заповнювати в аеропорту вильоту документи, які підтверджують, що вони не заражені коронавірусом і не були в контакті з інфікованими.

читайте такожКрутіше, ніж Єгипет: скільки доведеться віддати за відпочинок в УкраїніМандрівники з країн з неблагополучною епідеміологічною ситуацією повинні будуть перед вильотом здати тест на Covid-19 і надати його результат за дві доби до вильоту. Інакше їм потрібно буде здавати аналізи в аеропорту і чекати результат, оскільки в місто таких туристів не випустять.

Також з 1 липня Єгипет пом'якшує карантин – влада скоротить комендантську годину і продовжить роботу магазинів. Проте туристам не рекомендують купувати їжу та напої поза готелями, в яких вони проживають.

У разі зараження мандрівників коронавірусом туроператор зобов'язаний повністю профінансувати лікування за рахунок страховки, пацієнтам будуть безкоштовно надані всі необхідні ліки.

Нагадаємо, Міністерство закордонних справ провело моніторинг країн, які вже приготувалися до відкриття повітряних воріт.

Раніше в МОЗ заявили, що Україна має намір відновити міжнародне пасажирське авіасполучення вже з 15 червня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти