У Росії підтвердили ліквідацію ЗСУ льотчика і генерала окупантів Боташева

2 червня 2022, 17:03оновлено 7 червня 2022, 09:08
Збройні сили України на Луганщині напевно і остаточно 'демілітаризували' генерал-майора ВПС Росії у відставці - аса Канамата Боташева.
Генерал
У Росії підтвердили ліквідацію ЗСУ льотчика і генерала окупантів Боташева / ВВС і ua.depositphotos.com

Ліквідацію бійцями ЗСУ у Луганській області льотчика і генерал-майора російських окупантів Канамата Боташева офіційно підтвердили. Убитого агресора вже поховали на малій батьківщині, в Республіці Карачаєво-Черкесія, повідомляє адміністрація Карачаївського міського округу

У некролозі пишуть, що загиблий окупант був героєм Росії і досвідченим льотчиком ("асом") і нібито "героїчно загинув в ході виконання військового обов'язку".

Повідомляється також, що ліквідований генерал-майор ВПС Росії – найвисокопоставленіший льотчик, про загибель якого стало відомо. До виходу у відставку він був командиром авіаційного полку.

"Участь у повітряних боях такого високопоставленого офіцера може говорити як про те, наскільки складні завдання Москва ставить перед військовими пілотами, так і про брак висококласних фахівців", – зазначили журналісти.

читайте такожУкраїнські воїни ліквідували командира російських десантників

Ліквідація генерала-окупанта Боташева

Бійці Збройних сил України в Луганській області 23 травня збили в районі Попасної за допомогою ракети з Комплексу Stinger літак російських окупантів Су-25, за штурвалом якого знаходився генерал-майор РФ Канамат Боташев.

Коментатори в російських соцмережах швидко визнали, що Боташев був знищений після того, як скидав некеровані заряди на мирні українські міста.

"Перший захід НАР-и (некерована авіаційна ракета, - Главред), другої бомби. Стінгер на виході з атаки, вибух у повітрі", - саме така розповідь про знищення генерала окупантів з'явилася в мережі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти