У Польщі українські туристи провалилися під лід на озері Морське-Око

3 січня 2021, 18:33оновлено 4 січня 2021, 01:07
Люди змогли самостійно вибратися на сушу.
Морське-Око
Морське-Око / Фото : tatryporusski.blogspot.com/

У Польщі на озері Морське-Око 2 січня українські туристи провалилися під лід, незважаючи на попередження служб, що ходити в цьому місці по водоймі при нинішніх погодних умовах вкрай небезпечно.

Як повідомляє tvn24, польські рятувальники обурені, що туристи регулярно порушують заборони і виходять на тонкий лід озера заради ефектних фото і відео.

Представник парку Пауліна Колодейська констатувала, що українським туристам вдалося врятуватися завдяки щасливому випадку. Наші співвітчизники провалилися під лід приблизно в 10 метрах від берега і зуміли самостійно вибратися на сушу.

відео дня

Працівники парку регулярно просять туристів не виходити на тонкий лід. Однак цього дня українським туристам вдалося пробратися на середину озера непоміченими, і це ледь не закінчилося трагедією.


читайте такожЄгипет посилив правила в'їзду для туристів з України"Не було часу карати цих туристів штрафами, тому що їх було просто занадто багато, і говорилося про безпеку", - розповіли працівники парку.

Співробітники Морське-Око скаржаться, що під час новорічних свят на озері багаторазово збільшилася кількість туристів. За словами працівників, навіть пандемія коронавірусу не змусила людей утриматися від подорожі в польські Татри.

  • Нагадаємо, 1 січня на гірськолижному курорті в селі Славське Сколівського району сталася НП – вийшла з ладу трансформаторна підстанція, внаслідок чого сталася зупинка крісельного підйомника (Канатна дорога).

  • За інформацією, Канатна дорога з 32 туристами раптово зупинилася через несправність, люди зависли в повітрі, деякі перебували на висоті 20 метрів.

  • Всі вони провели в стані страху близько двох годин, поки їх не зняли рятувальники.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти