У Німеччині звинуватили російських журналістів у брехні через Навального

8 лютого 2021, 20:20
Власник будинку, ім'я якого не називається, розповів телеканалу Дождь, що знімальна група Росії 1 орендувала віллу представившись туристами з Бельгії.
Олексій Навальний
Власник будинку , який знімав Навальний, поскаржився на журналістів / instagram / navalny

Власник двоповерхового будинку в німецькому Фрайбурзі, який орендував російський опозиціонер Алекей Навальний, поскаржився, що журналісти телеканалу Росія 1, які знімали сюжет про віллу, потрапили у неї обманом.

Власник будинку, ім'я якого не називається, розповів телеканалу Дождь, що знімальна група Росії 1 орендувала віллу на вихідні, представившись туристами з Бельгії. Так, автор сюжету Анастасія Попова використовувала французьке прізвище Боурт. Співрозмовник Дождя стверджує, що не знав, що це російські журналісти. Він зазначив, що знімальна група Росії 1 знімала його прихованою камерою.

Після виходу сюжету власник будинку звернувся до правоохоронних органів Німеччини. Які конкретно у нього претензії, Дождь не уточнює.

Вирок Навальному:

  • Симонівський районний суд Москви 2 лютого, прийняв рішення відправити в колонію російського опозиційного політика Олексія Навального.
  • Умовне покарання, яке він отримав у кримінальній справі компанії Yves Rocher в 2014 році, було замінено трьома з половиною роками колонії загального режиму.
  • Політик проведе в ув'язненні на рік менше, оскільки йому врахували термін домашнього арешту.
  • До слова, цей вирок призвів до першого реального тюремного терміну в біографії Навального.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти