У Чехії українські заробітчани задихнулися газом у холодильній камері

12 березня 2021, 20:38
30-річний Юрій Рябко й 31-річний Михайло Шуптар загинули в результаті несанкціонованого проникнення до ангара, де місцеві аграрні підприємства зберігали фрукти.
Чехія
У Чехії загинули двоє українців / radio.cz

Двох жителів Львівської області з міста Турка, виявили мертвими на складі для сільськогосподарської продукції в Чехії, пише місцеве видання Бойківщина.

30-річний Юрій Рябко і 31-річний Михайло Шуптар загинули у результаті несанкціонованого проникнення в ангар, де місцеві аграрні підприємства зберігали фрукти. Відзначається, що приміщення ангара було заповнене спеціальним газом, кисню всередині не було. Через це українці і задихнулися.

Як розповіли Укрінформу у Міністерстві закордонних справ, співробітники українського консульства в чеському місті Брно вже займаються оформлення документів для репатріації тіл загиблих в Україну. Обставини трагедії з'ясовує місцева поліція.

відео дня

читайте такожЗаробітчани, що їдуть до Європи, ризикують повернутися без копійки в кишені-експерт

За словами голови Турківської міської громади, загиблі українці раніше неодноразово їздили на заробітки до Чехії. Обидва чоловіки були одружені, у них були діти.

  • Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що українські заробітчани можуть допомогти Естонським фермерам в зборі ягід, а також в догляді за домашньою худобою. Для цього розробляється спеціальний регламент ввезення іноземної робочої сили в Естонію в умовах пандемії.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти