Упали з 15-го поверху: у Польщі обірвався ліфт з українцями

6 червня 2021, 07:54оновлено 6 червня 2021, 09:26
Один чоловік у важкому стані, у другого менш серйозні травми, в основному в області обличчя.
Ліфт
У Польщі обірвався ліфт з українцями / УНІАН

Нещасний випадок стався з українцями в Польщі - у місті Лодзь через обрив ліфта двоє наших земляків впали з 15-го поверху. Один перебуває у важкому стані.

Як повідомляє TVN24, чоловіки віком 41 та 42 роки фарбували шахту ліфта, перебуваючи на його даху на висоті 40 метрів. Через несправність ліфт впав з 15-го поверху.

За словами правоохоронців, якби не гальмівний механізм, українці могли б померти.

відео дня

Першими на місце прибули медичні рятувальники, вони витягли поранених. Один чоловік у важкому стані, у другого менш серйозні травми, в основному в області обличчя. Вони зараз у лікарні.

Також на місці аварії працюють поліція і прокурор, вони з'ясовують деталі інциденту.

"Ми розслідуємо обставини нещасного випадку і перевіряємо, чи були у працівників гарантовані умови для безпечного виконання роботи", - сказав Вальдемар Ключа з державної інспекції праці в Лодзі.

Він зазначив, що говорити про будь-які висновки поки рано.

"Ми не знаємо, чи могли постраждалі сприяти нещасному випадку, і чи подбав роботодавець про належні заходи безпеки. У нас багато питань, на які ми повинні відповісти", – підкреслив Ключа.

читайте такожПольща зібралася вакцинувати українських заробітчан ще на кордоніРаніше в Польщі рейсовий автобус потрапив у ДТП. Він слідував за маршрутом Познань-Херсон. Загинули шестеро українців, ще 15-були госпіталізовані. Аварія сталася поблизу міста Кашице. На рятувальну операцію направили майже 100 рятувальників, вони розбирали місце трагедії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти