Вікенд у Дубаї накрився: Путін заборонив старшій дочці залишати РФ

20 квітня 2022, 20:35
Марія Воронцова планувала відзначати 37-річчя в одній з "дружніх країн".
Марія Воронцова
Марія Воронцова / Скріншот

Президент РФ Володимир Путін заборонив своїй старшій дочці Марії Воронцовій відзначити день народження за кордоном з новим бойфрендом, їй довелося залишитися вдома під охороною.

Дочка кривавого диктатора планувала відзначати 37-річчя в одній з "дружніх країн", ймовірно в Дубаї, пише Daily Mail.

Відзначається, що вона планувала виліт зі своїм новим 33-річним бойфрендом Євгеном Нагорним. Але залишати Росію їй було заборонено.

"Путін відповів категоричною відмовою, посиливши охорону Марії. За нашими даними, старша дочка президента не планувала повертатися в Росію", - йдеться в повідомленні російського Telegram-канал General SVR з посиланням на джерело в Кремлі.

Як відомо, раніше Воронцова була одружена з громадянином Нідерландів Йоррітом Фаасеном і проживала за кордоном. Але вона розлучилася з чоловіком і зараз проживає в Москві. У Марії є син, якому нещодавно виповнилося вісім років. Фаасен займав високі посади в російських держкорпораціях і компаніях, що належать членам "ближнього кола" Володимира Путіна. Зараз він заперечує свої стосунки з дочкою російського президента.

Раніше позашлюбна дочка Путіна Єлизавета Кривоногих публікувала провокаційне відео. Дівчина в своєму Instagram показала відео, на якому знялася в розстебнутій сорочці на голе тіло, ледь прикриває груди. Кривоногих на відео позувала без ліфчика.

У той же час вона акцентувала увагу на масивному, можливо, золотому ланцюжку на шиї.

Як відомо, в офіційній біографії Путіна згадується тільки про двох його дочок Марії і Катерині.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти