У Путіна прояснили питання стеження спецслужб за Навальним

18 грудня 2020, 14:33
137
Спецслужби по всьому світу стежать за певними особистостями, сказав Дмитро Пєсков.
Пісок
Пєсков пояснив заяву Путіна про Навального / Reuters

Спецслужби завжди проводять певні заходи щодо осіб, які контактують зі спецслужбами інших країн і припускаються висловлювань, які можуть трактуватися як порушення чинного законодавства.

Про це заявив прессекретар російського президента Дмитро Пєсков, коментуючи заяву Володимира Путіна про можливе стеження за опозиціонером Олексієм Навальним, повідомляє РИА Новости.

За його словами, глава РФ мав на увазі, що спецслужби придивляються до громадян, які контактують зі спецслужбами іноземних держав або закликають до силової зміни влади.читайте такожКрим, Донбас, отруєння Навального і Карабах: про що розповів Путін на пресконференції

"Володимир Путін казав про те, що спецслужби придивляються за тими, хто контактує зі спецслужбами інших держав, ну і до цього ще можна додати, що, звичайно, спецслужби придивляються за тими, хто припускається висловлювань з закликаннями до насильницької зміни влади і так далі, що може трактуватися як порушення чинного законодавства. За такими людьми спецслужби придивляються по всьому світі", - підкреслив Дмитро Пєсков.

Олексій Навальний новини

  • Фонд щодо боротьби з корупцією, а також іноземні журналісти провели розслідування, за підсумками якого прийшли до висновку, що до отруєння Навального можуть бути причетні 8 співробітників секретної лабораторії Інституту криміналістики ФСБ. В якості свого аргументу вони наводять бази телефонних перемовин та інші дані, здобуті на чорному ринку.
  • Британське видання Sunday Times опублікувало матеріал про те, що росіяни нібито намагалися отруїти Олексія Навального в той момент, коли він перебував у лікарні в Омську і був у комі. Як стверджують журналісти, про це їм розповіли анонімні джерела в німецьких спецслужбах.
  • Опозиційний політик Олексій Навальний 15 грудня зробив заяву, в якій звинуватив співробітників ФСБ у замаху на своє життя. Він вважає, що керував операцією президент РФ Володимир Путін.
  • Російський президент Володимир Путін під час пресконференції 17 грудня заявив, що Навального підтримують американські спецслужби. Він спростував звинувачення в отруєнні і заявив, що якби так і було, то процес було би доведено до кінця.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти