Адольфа назвали Адідасом: Кадирову подарували собаку, вкрадену в українського воїна з Азовсталі

15 червня 2022, 12:31
Пітбуль належить захиснику Азовсталі, його евакуювали разом з господарем. Але потім собаку цинічно відібрали.
Адольфа назвали Адідасом: Кадирову подарували собаку, вкрадену в українського воїна з Азовсталі
Кадирову подарували собаку, вкрадену в українського воїна/ Reuters,

Російські загарбники відібрали в евакуйованого з Азовсталі українського воїна його собаку і подарували очільнику чеченських Tik-Tok-військ Рамзану Кадирову.

Пітбуля його господар забрав разом з собою, коли евакуйовувався із заводу Азовсталь. Проте потім собаку у нього цинічно вкрали. Про це повідомляється у Telegram-каналі "Оперативний ЗСУ".

На кадрах евакуації українських бійців з Азовсталі, які облетіли весь світ, було видно, що захисники Маріуполя забирали разом з собою своїх собак. На одній зі світлин помітний білий пітбуль у наморднику – він покидав завод разом зі своїм господарем, який служить у полку "Азов".

відео дня

Проте потім російські псевдозоозахисники відібрали собаку і депортували його у Росію. Після цього пітбуля подарували Рамзану Кадирову.

"Під час евакуації з Азовсталі поранені українські військові забрали із собою службових собак, які разом із ними охороняли місто. Волонтер із Рязані Юрій Кованов, відібравши собаку у захисників Азовсталі, привіз її до Грозного", – йдеться у повідомленні.

Як стало відомо, собаку із "Адольфа" переназвали на "Адідас".

При цьому у місцевих новинах в Росії диктор повідомив, нібито собаку готові обміняти на одного з представників чеченського народу, який зараз перебуває в Україні і якого на батьківщині вважають "злочинцем і терористом".

кадырову подарили собаку защитника азовстали
Кадирову подарували собаку захисника Азовсталі/ скрін з відео

Раніше повідомлялося, що глава Чечні Рамзан Кадиров вибухнув новими погрозами Україні – сказав, що російські війська нібито планують застосувати на Донбасі якісь нові тактичні прийоми.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти