Тремор і болі: невролог оцінила хворобливі симптоми Путіна і назвала його діагноз

5 вересня 2022, 16:40
1138
З президентом РФ активно займаються і йому проводять реабілітацію, не виключила Олександра Щебет.
Володимир Путін
Володимир Путін / Reuters

Здоров'я президента РФ Володимира Путіна за останні кілька місяців погіршилося, заявила лікар-невролог Олександра Щебет.

Такий висновок вона зробила в інтерв'ю НВ на основі аналізу фото і відео матеріалів за участю глави країни-агресора.

Медик не виключила, що з Путіним активно займаються і йому проводять адекватну реабілітацію.

"Втім видно, що у російського диктатора є певна незручність рухів, він знову сидить в тій же вимушеній позі, схилившись на одну сторону, переважно на праву. А це, по-перше, може свідчити про те, що у нього стійка тривала біль і він повинен сидіти, схилившись на одну сторону, тому що рівно сидіти боляче. І по-друге, є якісь проблеми з м'язовим тонусом, що змушує його сидіти в такій позі і судорожно хапатися за навколишні предмети, щоб приховувати мимовільні рухи кінцівок", - пояснила співрозмовниця.

Разом з тим вона не виключила, що у президента РФ можуть спостерігатися певні прояви хвороби Паркінсона.

"Нагадаю, один із симптомів хвороби Паркінсона і синдрому паркінсонізму — тремор кінцівок у стані спокою. Якщо рука знаходиться в русі, це стає менш помітним. А якщо людина хапається за предмети, наприклад, стіл, то фізично напружує м'язи і таким вольовим зусиллям цей тремор поки що може стримати", - додала Щебет.

Нагадаємо, раніше військовий експерт Олег Жданов заявив про те, що президент РФ Володимир Путін живе в очікуванні великої перемоги Росії над Україною, після якої він сподівається проводити переговори і диктувати умови припинення вогню.

Путін прекрасно розуміє, що у Росії війська, по суті, більше немає, і йому потрібен буде перепочинок, щоб зібрати нову армію.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти