Сотник розкрив, чи зможе Путін ліквідувати тих, хто стояв за Пригожиним

8 вересня 2023, 14:46
Путін не може зробити цього тому, що ним грають, як фігурою. Сама система ним грає, вважає Сотник.
Сотник розкрив, чи зможе Путін ліквідувати тих, хто стояв за Пригожиним
Чи зможе Путін ліквідувати тих, хто стояв за Пригожиним / колаж: Главред, скріншот: відео

На сайті Главред відбувся чат із журналістом, письменником і публіцистом, головним редактором каналу Sotnik-TV Олександром Сотником. Спілкуючись із читачами, він розповів, чому Путіну було вигідно усунути власника ПВК Вагнер Євгена Пригожина та чи зможе все-таки він замахнутися на тих, хто стояв за Пригожиним.

"Путін хотів би замахнутися, навіть не просто замахнутися, а ліквідувати їх. Тому що він завжди повинен відповідати на виклики, причому відповідати зухвало і не давати наступним приводу навіть помислити про щось подібне", - зазначив експерт.

Сотник вважає, якщо Путін цього ще не зробив, значить, у нього не було таких можливостей досі.

"По-друге, як я вже сказав, ці люди уособлюють собою систему. Це ті самі критичні системні гвинтики, на яких тримається вся ця конструкція. Якщо їх розкрутити і прибрати, конструкція може просто обрушитися", - додав публіцист.

За словами експерта, Путін не може зробити цього тому, що ним грають, як фігурою. Сама система ним грає.

Дивіться відео чату на Главреді з Олександром Сотником:

Хто такий Олександр Сотник

Олександр Сотник (творче ім'я – Саша Сотник) – письменник, публіцист, автор-виконавець пісень, диктор радіо і телебачення, блогер. Творець і автор каналу Sotnik-TV. Виступає з жорсткою критикою російської влади. 11 березня 2010 підписався під зверненням "Путін повинен піти". Під час російсько-української війни неодноразово виступав з осудом російської збройної агресії проти України, пише Вікіпедія.

Нагадаємо, що Сотник розповів, що насправді відбувається в РФ. Путін не знає про реальну ситуацію на фронті, оскільки йому бояться про це доповідати. Саме з цієї причини президент країни-агресора РФ озвучував досить дивні тези.

Журналіст назвав нових кандидатів на усунення у РФ. Після ліквідації Євгена Пригожина в РФ не виключено усунення і інших великих фігур, заявив журналіст і публіцист Олександр Сотник.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти