"Скоро переводять": у РФ тюремники розповіли про здоров'я Навального

19 квітня 2021, 12:29оновлено 20 квітня 2021, 11:40
Як кажуть тюремники, кожен день Навального оглядає лікар-терапевт. І опозиціонер погодився на постійне проходження вітамінної терапії.
Навальний
Олексій Навальний / Reuters

Засудженого російського опозиціонера Олексія Навального, який відбуває покарання у виправній колонії № 2 у Володимирській області, переведуть з камери в обласну лікарню для засуджених. Про це повідомили в Федеральній службі виконання покарань (ФСВП).

Представники ФСВП стверджують, що зараз стан здоров'я опозиціонера оцінюється як задовільний. Нібито кожен день його оглядає лікар-терапевт. Далі - за згодою пацієнта йому призначена вітамінна терапія.

Стаціонарне відділення, куди направляють Олексія Навального, розташоване на території виправної колонії №3 у Володимирській області.

читайте такожНавальний у критичному стані: лікарі розповіли подробиці

Олексій Навальний у в'язниці:

  • Симоновський районний суд Москви 2 лютого, прийняв рішення відправити в колонію російського опозиційного політика Олексія Навального.
  • Умовне покарання, яке він отримав по одній з кримінальних справ у 2014 році, було замінено трьома з половиною року колонії загального режиму.
  • Політик проведе в ув'язненні трохи менше, оскільки кілька місяців провів під домашнім арештом.
  • Московський міський суд залишив у силі рішення Симоновського суду Москви відправити в колонію загального режиму Навального, замінивши йому умовний термін на реальний у кримінальній справі 2014 року.
  • Зазначимо, що це стало його першим реальним тюремним терміном.
  • Навесні 2021 року Навальний почав голодування у в'язниці, вимагаючи допустити до нього лікарів. Є інформація, що його здоров'я знизилося до критичного рівня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти