Грузинська влада відмовилася вводити санкції проти Росії за її вторгнення в Україну

25 лютого 2022, 12:01
Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі прямо заявив про те, що введення антиросійських санкцій ще більше зашкодить країні і грузинам.
Гарібашвілі
Іраклій Гарібашвілі / УНІАН

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі заявив, що його країна не приєднається до фінансових та економічних санкцій, які країни Заходу масово вводять проти Росії за її військове вторгнення в Україну. Як цитує політика "Новини-Грузія", такі санкції нашкодять самій Грузії та її населенню.

"Грузія, з урахуванням наших національних інтересів і з урахуванням інтересів нашого народу, не збирається брати участі у фінансових і в економічних санкціях, оскільки, повторюю, це тільки ще більше зашкодить нашій країні і нашому населенню. Відповідно, я, як глава уряду, який відповідальний як за внутрішню, так і за зовнішню політику, враховуючи національні інтереси буду керуватися тільки інтересами нашої країни", ‒ заявив Гарібашвілі.

читайте такожРосію продовжують "душити" санкціями за вторгнення в Україну: ЄС вживає додаткових заходів

відео дня

Нагадаємо, раніше Рада Європейського Союзу погодила Додаткові санкції проти Росії.

Санкції охоплюють фінансовий, енергетичний і транспортний сектори, товари подвійного призначення, а також експортний контроль і експортне фінансування, візову політику, додаткові списки російських фізичних осіб і нові критерії включення в списки.

Як повідомляв Главред, президент Франції Еммануель Макрон і глава РФ Володимир Путін 24 лютого провели телефонні переговори.

Макрон заявив, що говорив з Путіним на прохання президента України Володимира Зеленського, щоб якомога швидше зупинити війну, а також запропонувати прямі переговори.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти