Генерал попередив, коли Україні загрожує "наїзд" Путіна

28 квітня 2020, 22:15
Президент РФ навряд чи наважиться у найближчій перспективі розпочати проти України неприкриті військові дії, вважає експерт.
Генерал повідомив, що Путін може наїхати на Україну в червні-липні – Росія – Україна війна
Володимир Путін може "наїхати" на Україну в червні-липні, поділився чутками генерал / Reuters

За чутками, президент Російської Федерації Володимир Путін розраховує на те, що до літа смертоносний китайський коронавірус значно послабить Україну, і він може "наїхати" на нашу країну в червні-липні.

Україні загрожує повномасштабна агресія РФ, але глава країни навряд чи у найближчій перспективі наважиться почати проти української держави неприкриті військові дії, розповів ветеран зовнішньої розвідки, генерал-лейтенант Василь Богдан в інтерв'ю Фактам.

За словами експерта, російський лідер не відмовився від своїх планів пробити сухопутний коридор у захоплений Крим та відрізати від України весь південний схід.

відео дня

"...за чутками, російський президент розраховує на те, що Україну до літа значно послабить коронавірус, і у червні-липні Путін може "наїхати" на нашу країну", – заявив Богдан.

читайте також"Все по приколу": Путін насправді хоче очолити не Росію – КлімкінНагадаємо, Росія захопила Крим, а підконтрольні владі країни бойовики "віджали" частину Донбасу. Керівництво РФ стверджує, що на сході України немає військ держави, а Київ повідомляв про наявність на захопленій території російських військових, російської зброї та техніки.

Раніше екс-міністр закордонних справ Павло Клімкін говорив, що, безумовно, Росія може найближчим часом піти у наступ на Україну. Колишній чиновник сказав, що РФ навряд чи зробить ставку лише на військову кампанію, країна може взятися за дестабілізацію усіх сфер життя.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти