"Смітники Кремля": спікер Навального "рознесла" версію росЗМІ щодо отруєння

20 серпня 2020, 13:17оновлено 20 серпня 2020, 15:14
Навальний не отруївся через те, що сам щось з'їв чи випив, стверджує його прес-секретар.
Спікер Навального розгромила версію росЗМІ щодо отруєння – Навальний отруєння
Прес-секретар Олексія Навального "розгромила" версію росЗМІ щодо отруєння / Reuters

Прес-секретар російського опозиціонера Олексія Навального, який потрапив в реанімацію лікарні Омська, Кіра Ярмиш "рознесла" версію росЗМІ – "смітників Кремля" – щодо отруєння політика.

Інформація про те, що Навальний отруївся через те, що щось випив чи з'їв сам – "повна нісенітниця", написала спікер на своїй сторінці у Twitter.

Ярмиш додала, що опозиціонер не приходив до тями, а його діагноз не повідомляють.

"Судячи з кремлівських смітників, їм знадобилося п'ять годин, щоб виробити спільну проривну версію: Навальний щось випив чи з'їв сам. Це, зрозуміло, повна нісенітниця... ", – поділилася прес-секретар.

Спікер Навального вважає, що лікарям заборонили "говорити хоч слово". Також вона показала фото, зроблене в коридорі реанімації.читайте також"Рятують життя": з'явилися свіжі новини про стан Навального

'Смітники Кремля': спікер Навального 'рознесла' версію росЗМІ щодо отруєння

Раніше повідомлялося, що Олексію Навальному стало дуже зле вранці 20 серпня в літаку під час перельоту з Москви до Томська. Літак екстрено сів у Омську, й опозиціонера відправили у лікарню.

Політик потрапив в реанімацію, його під'єднали до апарату штучної вентиляції легень. Кіра Ярмиш повідомляли, що Навальний впав у кому. Пізніше з'ясувалося, що стан опозиціонера стабільний.

Агентство ТАСС з посиланням на джерело в правоохоронних органах писало, що версія про навмисне отруєння опозиціонера не розглядається. Співрозмовник говорив, що політик міг 19 серпня сам щось випити чи вжити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти