Партизани проникли на новий завод у Москві, де збирають ракети та безпілотники

8 листопада 2023, 11:57
915
Партизани пояснили, що у Москві росіяни планують збирати та проводити випробування ракет різного типу, насамперед ракет ППО.
Партизани проникли на новий завод у Москві, де збирають ракети та безпілотники
Партизани викрили завод у Москві, де виготовляють ракети / колаж: Главред, фото: Міноборони РФ, t.me/atesh_ua

Військовий український партизанський рух "Атеш" розвідав новий ракетний завод у московському спальному районі Некрасівка. Завод розташований на території індустріального парку "Руднево".

У Telegram-каналі "Атеш", партизани з’ясували, що на території нового ракетного заводу у Москві росіяни планують збирати та проводити випробування ракет різного типу, насамперед ракет ППО. Територія заводу сягає майже 100 тис. кв. м.

Партизани проникли на новий завод у Москві, де збирають ракети та безпілотники
Партизани "Атеш" показали ракетний завод у Москві / скріншот: t.me/atesh_ua

"Росіяни навіть у цьому випадку не пропустили шансу прикритися цивільними, адже об'єкт розташований у спальному районі, за 500 метрів від житлових будинків", - звернули увагу в "Атеш".

відео дня

Як заявляли самі росіяни, вони планують запустити виробництво ракет на цьому заводі лише у жовтні 2024 року. Однак за даними партизан, на заводі вже виготовляються ударні безпілотники та компоненти до ракет.

Нагадаємо, що партизани повідомили, що РФ активно перекидає техніку з Луганська на Куп'янський напрямок. Підпільники продовжують проводити у Луганську безліч успішних диверсій, у ході яких ушкоджують та ліквідують техніку росіян.

Дрон вгатив по нафтопереробному заводу в РФ. Внаслідок атаки безпілотника на нафтопереробний завод у Краснодарському краї в країні-агресорці Росії об’єкт зазнав пошкоджень.

Більше військових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти