Відповідь на удар США по Північному потоку-2: у Німеччині прийняли нове рішення

6 січня 2021, 20:12
Компанія Nord Stream 2 AG внесе 20 мільйонів євро до статутного капіталу фонду з реалізації проекту Північний потік-2.
Північний потік-2
У Німеччині хочуть створити фонд, щоб добудувати газопровід і вивести з-під удару санкцій США підрядників і постачальників / Reuters

Влада Федеральної землі Мекленбург-Передня Померанія виступила на підтримку створення фонду, який повинен в терміновому порядку закупити обладнання та матеріали для завершення будівництва газопроводу Північний потік-2. Такі заходи спрямовані на захист постачальників і підрядників, яким загрожують американські санкції.

Як повідомляє німецьке інформагентство DW, питання створення Фонду захисту клімату і навколишнього середовища мають намір обговорити в земельному парламенті в четвер, 7 січня.

Держава поповнить статутний капітал фонду на 200 тисяч євро, оператор будівництва проекту Nord Stream 2 AG готовий внести 20 мільйонів євро.читайте такожУ РФ знайшли спосіб обійти відмову ЄС від сертифікації Північного потоку-2

Згідно з планами сторін, новий фонд повинен в потрібному обсязі і в короткостроковій перспективі закупити обладнання та матеріали, які потрібні для завершення будівництва СП-2, і передати їх на будівництво. Таким чином, планується вивести з-під ризику санкцій США постачальників і підрядників Північного потоку-2.

Північний потік-2 новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти