Ополченці Росії повернулися на Бєлгородщину і вступили в бій з окупантами

28 вересня 2023, 16:23
Підрозділи Легіону Свобода Росії виконують бойові завдання на території Бєлгородської області, йдуть бої з російськими окупаційними військами.
Легіон Свобода Росії, Бєлгородська область
Легіон Свобода Росії в травні-червні вже проводив рейди до Білгородської області / Колаж: Главред, фото: скріншот соцмережі, DeepState

Ополченці Легіону Свобода Росії після паузи в декілька місяців відновили свої військові операції на території Бєлгородської області країни-агресора РФ. Вони ведуть бої з російськими окупаційними військами.

Як повідомили у пресслужбі ЛСР, бійці працюють на Білгородчині та ведуть зачистку регіону від окупантів РФ. Йдуть бої.

"Повідомляємо, що наші групи зараз працюють на території Бєлгородської області. Серед легіонерів поранених і загиблих немає, працюємо за планом. Казки про мінні поля залиште конашенкову. Продовжуємо зачистку нашої домівки від путінської скверни. Йде бій, всі деталі після", - підкреслили ополченці.

відео дня

Рейди ополченців Росії до Білгородської області

У травні та червні бійці Російського добровольчого корпусу і Легіону Свобода Росії провели бойові операції в Бєлгородській області РФ. Вони працювали над ліквідацією військових об'єктів військ Міноборони окупантів.

Ополченці зайшли до Білгородчини 22 травня. Вони виконували низку завдань на контрольно-пропускному пункті Грайворон і в інших населених пунктах. Силові структури РФ на певний час втрачали контроль над КПП.

Друга фаза військової операції в Бєлгородській області почалася 1 червня, про що повідомили у Російському добровольчому корпусі. Бійці певний час контролювали МАПП Шебекіно та населений пункт Нова Таволжанка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти