Окупанти похвалилися успішним запуском балістичної ракети "Сармат"

20 квітня 2022, 19:11
Цей пуск став першим у низці програми державних випробувань, після завершення якої "Сармат" повинен надійти на озброєння окупантських військ.
Ракета
Ракета" Сармат " / Міноборони РФ

Російські окупанти успішно провели в Північній глибинці пуск нової міжконтинентальної балістичної ракети"Сармат". Про це повідомили представники Міноборони країни окупанта.

Повідомляється, що пуск відбувся о 15:12 за московським часом з космодрому Плесецьк в Архангельській області з шахтної пускової установки. За словами представників відомства, поставлені перед стартом завдання були успішно виконані в повному обсязі.

Агресорські офіцери стверджували, що "Сармат" завдяки своїм характеристикам здатна долати будь-які існуючі і перспективні системи протиракетної оборони. І нібито є озброєнням з найбільшою в світі дальністю ураження цілей.

читайте такожРакети раптово поміняли напрямок: Львівський депутат повідомив, куди цілилися окупанти

Нагадаємо, раніше Північна Корея заявила про проведенні успішних випробувань, які "значно поліпшать тактичні ядерні можливості".

Військові Південної Кореї підтвердили, що мова йде про запуск двох ракет, ймовірно, малої дальності, запущених з півночі в море в суботу ввечері, 16 квітня.

"Тактична керована зброя нового типу має велике значення для різкого поліпшення вогневої потужності передових артилерійських підрозділів великої дальності і підвищення ефективності дії тактичних ядерних боєприпасів", - повідомили в КНДР.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти