"Забудемо про коронавірус": Лукашенко ошелешив термінами

9 травня 2020, 22:56
За словами лідера білорусів, про коронавірус можна буде забути вже через місяць.
Лукашенко
Лукашенко назвав терміни завершення пандемії в Білорусі / УНІАН

Президент Білорусі Олександр Лукашенко, який знайшов новий метод боротьби з COVID-19, переконаний, що його країна переможе недуг протягом одного місяця.

"Ми обрали свій шлях. І я переконаний, що сьогодні ми вчинили правильно. Ми не запровадили надзвичайний стан", - сказав Олександр Лукашенко в інтерв'ю Белта.

На його думку, головне, на що потрібно робити акцент під час пандемії - порятунок людей. За словами Лукашенка, в Білорусі - найнижча смертність при наявному обсязі виявлених випадків. Він заявив, що дуже важливо приділяти увагу лікуванню тяжкохворих, які перебувають на апаратах штучної вентиляції легенів.

відео дня

читайте такожЛукашенко виявився людоїдом більшим, ніж Путін

"Якщо ми й надалі будемо йти цим (обраним в Білорусі - ред.) шляхом, ми обов'язково через місяць забудемо про коронавірус. Тому бережіть себе, своїх рідних, близьких. Береженого Бог береже", - сказав Лукашенко.

Раніше була названа мета Лукашенка "заразити 2 мільйони чоловік і проскочити пандемію". Хтось розповів Лукашенку, що потрібно розвивати масовий імунітет.

Нагадаємо, Лукашенко заявив, що ВООЗ йому не укажчик. Глава Білорусі вважає, що місцевій владі "краще знати, що робити в нашій країні", ніж фахівцям з COVID-19 із Всесвітньої організації охорони здоров'я.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти