"Ми готові": Путін висловився про закінчення війни проти України

9 грудня 2022, 17:51
Російський диктатор прямо заявив, що РФ готова до переговорів. Мовляв, без них все одно не вдасться обійтися.
Владимир Путин, российские военные
Путін висловився про закінчення війни проти України/ сайт Кремля, Міноборони РФ

Директор країни-агресорки Росії Володимир Путін заговорив про можливе закінчення війни.

За його словами, процес врегулювання з Україною буде "непростим і потребуватиме певного часу". Про це диктатор РФ сказав під час пресконференції в Киргизстані у п'ятницю, 9 грудня.

"Процес врегулювання з Україною, напевно, буде непростим і вимагатиме певного часу, але так чи інакше всім учасникам цього процесу доведеться погодитись з реаліями, що складаються на землі", – сказав диктатор РФ.

У той же час він знову почав говорити про переговори. Каже, нібито Росія готова сідати за стіл перемовин, але хоче "гарантій безпеки".

При цьому російський диктатор зазначає, нібито "без переговорів не обійтися".

"Про що, і чи можна з кимось розмовляти, де гарантії. Ось це, звичайно, питання. Але все одно, у кінцевому рахунку, домовлятися доведеться. Я вже багато разів говорив, що ми до цих домовленостей готові", – сказав президент країни-агресорки РФ.

Нагадаємо, під час цієї пресконференції Путін зробив нову заяву про криваву війну, розв'язану проти України. На тлі оглушливих провалів російських окупантів в Україні господар Кремля спробував переконати в тому, що війна, яку він сором'язливо називає "спеціальною військовою операцією", нібито йде за планом.

Раніше Путін зізнався, що планував здійснити збройне вторгнення в Україну ще раніше, і пояснив, чому "відклав" це злочинне рішення. Він сказав, нібито "сподівався на Мінські домовленості", але його "обманули".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти