"Мочити нерозумних ворогів": Макаревич присоромив ОМОН за побиття білорусів

30 серпня 2020, 19:20оновлено 30 серпня 2020, 20:24
Макаревич закликає задуматися білоруських силовиків.
'Мочити нерозумних ворогів': Макаревич присоромив ОМОН за побиття білорусів
Макаревич нагадав силовикам , що за все доведеться відповісти / Скріншот YouTube

Лідер популярної в нещодавньому минулому музичної групи Машина часу Андрій Макаревич заспівав пісню за мотивами подій у Білорусі, присвятивши її білоруським силовикам, які раніше були помічені в побитті людей на вулицях країни.

Макаревич у своїй пісні засуджує дії силовиків проти мирних білорусів, відзначаючи, що маски на обличчях співробітників правоохоронних органів присутні для того, щоб приховати їх почуття сорому.

"Стає соромно, і боляче і шкода, лупити беззбройних гумовою палицею, а після в присутньому будинку на них же давати свідчення", - співає музикант.

Також виконавець нагадав силовикам, що рано чи пізно на них чекає покарання за свої діяння.читайте також"Бездоганна служба": Лукашенко нагородив силовиків Білорусі медалями

"Перед Небесним Батьком, ти маскою вже не прикриєш обличчя – там способів сховатися немає, коли закликають до відповіді", - підкреслив у своїй пісні Макаревич.

Нагадаємо, кульмінація масових протестів у Білорусі сталася ввечері,11 серпня. Силовики застосували надмірну силу проти мирних активістів, а також випадкових перехожих і журналістів. У багатьох містах Білорусі людей били і затримували.

Білоруси масово скаржилися і на знущання з боку правоохоронців у слідчих ізоляторах. Незважаючи на наявність фактів, у МВС Білорусі спростовували тортури і насильство у СІЗО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти