Мігранти штурмують кордон: у Польщі знайшли труп 20-річного сирійця

13 листопада 2021, 11:51
Розслідування, проведені на місці, де було знайдено тіло, не дозволили однозначно встановити причину смерті, кажуть представники польської поліції.
Польща, поліція
У Польщі знайшли труп 20-річного сирійця / twitter.com/podlaskaPolicja

У Польщі біля села Вілька Тереховська в лісі знайшли мертвим 20-річного Сириця-мігранта. Причини смерті чоловіка встановить експертиза. Про це повідомляється на Twitter-сторінці поліції регіону Підляшшя.

"Вчора в лісі недалеко від кордону у Вільке Тереховської був виявлений труп 20-річного сирійця. Розслідування, проведені на місці, де було знайдено тіло, не дозволили однозначно встановити причину смерті, — повідомили польські копи.

Як розповіли в поліції, тіло виявив при огляді співробітник місцевого лісового господарства.

відео дня

Пізніше видання Wiadomosci написало, що це далеко не перший випадок смерті серед мігрантів на польському кордоні. Раніше там виявили тіло 16-річного громадянина Іраку.

Крім того, в Польщі повідомляють, що в ніч на 13 листопада мігранти з білоруського боку намагалися прорватися через кордон. Їх було орієнтовно сто чоловік. Однак, побачивши поліцейських, солдатів і працівників прикордонної служби, мігранти зникли в лісі.

читайте такожЩо відбувається на білорусько-польському кордоні: росЗМІ повідомили про "прорив" мігрантів

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що 8 листопада колони нелегальних мігрантів зібралися біля кордони Білорусі з Польщею. Одна частина з них вирушила в ліси, інша-до контрольних пунктів пропуску, щоб перетнути білорусько-польський кордон.

10 листопада стало відомо, що дві великі групи мігрантів з Близького Сходу проникли до Польщі з Білорусі. Кілька десятків іноземців силою знесли паркани в околицях міста Кринка і села Біловежа. Деяких мігрантів вдалося повернути на лінію кордону, а інших - розшукують.

Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький заявив, що нелегальні мігранти, які намагаються проникнути в країни Євросоюзу через Білорусь, можуть спробувати пройти через територію України.

У соціал-демократичній партії в німецькому Бундестазі запропонували залучити Україну до вирішення проблеми біженців на білорусько-польському кордоні. Йдеться про те, щоб мігранти чекали в Україні розгляду їх заявки про притулок в ЄС.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти