Кім Чен Ин практично напевно помер - перебіжчик північнокорейський

1 травня 2020, 16:55
Північнокорейський перебіжчик Чі Сон Хо стверджує, що факт смерті Кім Чен Ина просто приховується владою КНДР.
Кім чен ИН
Кім Чен Ин помер - практично зі стовідсотковою ймовірністю / Reuters

Перебіжчик з Північної Кореї Чі Сон Хо, який з 2010-го перебуває у Південній Кореї, заявив про те, що диктатор КНДР Кім Чен ИН помер - з імовірністю в 99%.

Заяву було опубліковано журналістами агентства Yonhap. За даними Чі Сон Хо, лідер КНДР помер після хірургічної операції. І нібито оголосити про його смерть верхівка КНДР повинна у нинішні вихідні.

"Мені було цікаво, як довго він зможе протриматися після кардіоваскулярної операції. Мені повідомили, що Кім помер на минулих вихідних. Достовірність не 100 відсотків, але я можу сказати, що ймовірність 99 відсотків. У Північній Кореї вирішують складну проблему з вибором наступника", — заявив перебіжчик.

відео дня

Нагадаємо, північнокорейський диктатор не з'являвся на публіці з 11 квітня. 15 квітня він навіть пропустив святкування Дня народження свого діда, засновника Північної Кореї Кім Ір Сена. Через відсутність Кім Чен Ына почали з'являтися чутки про його тяжку хворобу або смерть. А деякі журналісти і експерти пророкують у північнокорейські диктатори його молодшу сестру - 31-річну Кім Е Чжон. Пізніше стало відомо, що Кім Чен Ин любив влаштовувати оргії з незайманими під час поїздок на своєму спеціальному бронепоїзді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти