Втратили вождя: після чуток про смерть Кім Чен Ина людей охопила паніка

26 квітня 2020, 20:04
Жителі Пекіну почали брати штурмом магазини, а над містом літами гелікоптери.
Кім Чен Ин
На тлі чуток про смерть Кім Чен Ина почалася паніка - ЗМІ / Reuters

Вчора ввечері в ЗМІ з'явилася інформація про те, що лідер КНДР Кім Чен ИН дуже серйозно хворий, а китайські журналісти й зовсім "поховали" диктатора.

Саме тому на тлі чуток про смерть вождя КНДР, мешканці столиці Пхеньяну кинулися в магазини скуповувати товари першої необхідності. Про "паніку в Північній Кореї" повідомило американське видання The Washington Post.

Також над містом були помічені вертольоти та з'явилися новини про закриття залізничного сполучення із Китаєм.

читайте такожКім Чен Ина не показують людям: експерт назвав причину

Як раніше писав Главред, вчора ЗМІ активно поширювали інформацію про те, що Кім Чен Ин міг померти після операції на серці.

У добавок до всього диктатор вже кілька тижнів не з'являється на публіці, хоча напередодні в КНДР опублікували відео з Кімом вельми сумнівної актуальності.

Хворобу Кім Чен Ина

Нагадаємо, раніше державні ЗМІ Північної Кореї розповіли про активність Кім Чен Ина на тлі повідомлень про його хворобу і смерть.

Зокрема, радіостанція КНДР повідомила, що Кім Чен Ин передав подяку робітникам та співробітникам, які допомагали у створенні міста Самчжиен. Проте яким саме чином це було зроблено, не уточнюється.

Пізніше американські спецслужби знайшли поїзд Кім Чен Ина. Факти американські спецслужби підкріпили фотографіями зі супутників. Однак чи приїхав північнокорейський лідер на поїзді до Вонсану, або він там знаходиться з іншої причини – поки що з'ясувати не вдалося.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти