На тлі чуток щодо смерті Кім Чен Ина в КНДР розповіли про його активність

26 квітня 2020, 08:04
Державні ЗМІ Північної Кореї розповіли про те, що їх лідер активно працює.
КНДР, Кім Чен Ин
У КНДР пишуть, що Кім Чен Ин активно працює / Reuters

Учора світ подумки поховав Кім Чен Ина, так як деякі авторитетні ЗМІ з посиланням на свої джерела заявили, що лідер Північної Кореї помер. Але Кім Чен Ин живий.

Державні ЗМІ Північної Кореї розповіли про активність лідера республіки Кім Чен Ина на тлі повідомлень щодо його хвороби і смерті.

Зокрема, радіостанція КНДР повідомила, що Кім Чен Ин передав подяку робітникам та співробітникам, які допомагали у створенні міста Самчжиен. Проте яким саме чином це було зроблено, не уточнюється, повідомляє південнокорейське агентство Yonhap, передає РИА Новости.

відео дня

Крім того, Центральне телеграфне агентство Кореї (ЦТАК) у суботу, 25 квітня, повідомило про те, що лідер Північної Кореї отримав вітальну телеграму від голови КПРФ Геннадія Зюганова з нагоди річниці візиту Кім Чен Ина до Росії.

Крім того, в Північній Кореї відреагували на гучні чутки, що лідер країни Кім Чен Ин помер після невдалої операції на серці.

Відповідну заяву зробив керівник Корейської асоціації дружби, дипломат Алехандро Као де Бенос, повідомляє Bloomberg.

За його словами, інформація не має під собою ніяких підстав.

Нагадаємо, раніше з-за того, що ось вже більше двох тижнів лідер КНДР Кім Чен Ин не з'являється на публіці, в ЗМІ з'явилася інформація про його хворобу і навіть смерть.

За інформацією західних ЗМІ, до Північної Кореї нещодавно вирушили фахівці з Китаю, серед яких присутні медики.

Джерела в Північній Кореї говорять про те, що Кім Чен Ин живий і дуже скоро з'явиться на публіці. У той же час у розвідці США запевняють, що у лідера КНДР дійсно були проблеми зі здоров'ям.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти