Американські спецслужби знайшли поїзд Кім Чен Ина

26 квітня 2020, 17:35оновлено 27 квітня 2020, 02:29
Інформацію отримали за допомогою супутників.
Кім Чен Ин
Кім Чен Ин не з'являвся на публіці з 11 квітня / Reuters

Спецслужби США заінтриговані довгою відсутністю на публіці лідера КНДР Кім Чен Ина і вирішили перевірити інформацію, коли північнокорейське радіо від його імені привітало з трудовими успіхами жителів невеликого міста на півночі країни.

Як повідомляє американський сайт 38 North, що спеціалізується на пов'язаній з КНДР тематикою, за інформацією складно було зрозуміти, де зараз знаходиться північнокорейський лідер.

Фахівці почали перевіряти дані за допомогою супутників і прийшли висновку, що Кім Чен Ин може знаходиться на морському курорті на сході Північної Кореї. Або ж з якоїсь іншої причини, але 250-метровий спецпотяг, імовірно, що належить Кім Чен Ину, мінімум з 21 квітня знаходиться на зупинці в місті Вонсан.

Факти американські спецслужби підкріпили фотографіями зі супутників. Однак приїхав північнокорейський лідер на поїзді в Вонсан, або він там знаходиться з іншої причини – поки з'ясувати не вдалося. Між тим, Кім Чен Ин не з'являвся на публіці з 11 квітня, пропустивши кілька важливих для КНДР заходів.

Як раніше повідомлялося, лікар, який проводив операцію на серці Кім Чен Ину, не зумів закінчити маніпуляції у встановлені терміни, пише японський журнал Shukan Gendai з посиланням на джерело в медичних колах Китаю.

Нагадаємо, Кім Чен Ин помер, гучно заявили американські ЗМІ з посиланням на джерело.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти