Залишила записку: у Москві викинулася з вікна чемпіонка світу з фігурного катання

18 липня 2020, 13:42оновлено 19 липня 2023, 16:14
Останнім часом спортсменка страждала на глибоку депресію.
Залишила записку: у Москві викинулася з вікна чемпіонка світу з фігурного катання
Александровська залишила передсмертну записку / instagram.com/alexandrovskaya.k/

Трагедія сталася у столиці Росії. Загинула 20-річна чемпіонка світу з фігурного катання серед юніорів Катерина Александровська - вона випала з вікна шостого поверху. Це сталося минулої ночі на Вулиці 1905 року. Тіло виявили під вікнами.

Про це повідомляє "ТАСС" з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

"Тіло 20-річної Александровської виявили біля будинку на вулиці 1905 року. Попередня причина загибелі – суїцид", — йдеться в повідомленні.

відео дня

За інформацією, протягом останніх років Александровська виступала за Австралію, але багато тренувалася в Росії. До кінця 2011 року дівчина виступала самостійно, з 2012-го почала кататися у парі. Взимку 2017 року фігуристка стала чемпіонкою світу серед юніорів.

Останнім часом спортсменка страждала на затяжну депресію. Річ у тім, що її успіх припав на 2017 рік, коли вона жила в Австралії й виступала в парі з Харлі Уіндзором. Однак потім дівчина переїхала до Канади, але там отримала травму й повернулася до Росії, повідомляє телеграм-канал "112".

У Москві Катерина спробувала себе в телешоу, але кар'єра не складалася. Спортсменка зверталася до психологів, але допомогти їй вони не змогли.

На столі спортсменка залишила записку з одним словом: "Люблю".

читайте такожУ Японії за дивних обставин зник український спортсменНагадаємо, раніше в Одеській області померла учасниця марафону Odessa Ultra-Trial Kuyalnik Катерина Катющева, яка раптово зникла під час змагань на території Куяльницького лиману і не виходила на зв'язок.

"Катя пішла з життя. Інсульт. Лікарі обласної лікарні зробили все, що могли. Ви самі розумієте, що таке вісім годин без свідомості в пустелі за температури 40 градусів", — написав на своїй сторінці у Facebook очільник прес-служби Одеської обласної державної адміністрації Денис Соколов.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти