Ізраїль припиняє імпорт української кока-коли через погану якість

23 листопада 2020, 17:58оновлено 23 листопада 2020, 18:47
Місцеві споживачі скаржаться на неприємний смак популярного напою.
Ізраїль припиняє імпорт української кока-коли через погану якість
Українська кока-кола в пляшках зникне з продажу в Ізраїлі / Фото : depositphotos.com

В Ізраїлі найбільша роздрібна мережа роздрібної торгівлі Rami Levy припиняє продажі і імпорт з України кока-коли в 1,5-літровій тарі через низьку оцінку споживачами її якості.

"Ми припинимо замовляти 1,5-літрові пляшки української кока-коли. Поки що в магазинах є товарний запас, але надалі ми не будемо замовляти цей напій у великій тарі", - цитує видання Весті Ізраїль заступник директора мережі Йосі Сабато.

За словами керівника, Rami Levy продовжить продавати українську кока-колу в жерстяній тарі 0,33 л.

відео дня

Мережа відмовляється від імпортованої з України кока-коли через часті скарги покупців на те, що за смаковими якостями український напій поступається кока-колі ізраїльського виробництва.

Раніше постачальники робили ставку на те, що український продукт є дешевшим, проте згодом це порахували недоліком, а не гідністю. Також Coca Cola Israel почала серію промоакцій, щоб захистити свою позицію на даному сегменті ринку.

читайте такожБізнес на карантині: Зеленський заговорив про експорт медичних масок"Кока-колу ставлять на стіл, коли приходять гості і комусь може не сподобається, що господарі замість ізраїльської газованої води купили імпортну, дешевше",-пишуть Вести.

Сумно, що в даній ситуації Українська мова на етикетці маркером неякісного напою.

Паралельний імпорт кока-коли-явище не нове, йому вже кілька років. Але лише, коли ми почали продавати українську кока-колу, ринок по-справжньому заворушився, місцевий виробник скинув ціни. У виграші залишився покупець. Саме за це ми і боролися", – резюмував Йосі Сабато.

Ізраїль припиняє імпорт української кока-коли через погану якість
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти