Ізраїль відмовив Зеленському у візиті, тому що "не на часі" – ЗМІ

16 жовтня 2023, 16:26оновлено 16 жовтня 2023, 17:29
Ізраїльська сторона відповіла відмовою на запит ОП про візит Зеленського. Український президент хотів підтримати Ізраїль після нападу ХАМАС.
Война в Израиле, Владимир Зеленский
Ізраїль відмовив Зеленському у візиті/ колаж: Главред, фото: скрін, Офіс президента України

В Ізраїлі відмовили президенту України Володимиру Зеленському у візиті в країну.

Таку відповідь дали після того, як з Офісу президента України надіслали запит з проханням дати згоду на візит Зеленського після нападу з боку ісламістського угруповання ХАМАС. Про це повідомляє видання The Times of Israel з посиланням на івритомовні ЗМІ.

Зазначається, що ізраїльська сторона мотивувала свою відмову тим, що зараз візит глави Української держави "не на часі".

відео дня

Раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський збирається відвідати Ізраїль. Про це повідомляло видання Axios з посиланням на співрозмовників в українській та ізраїльській владі.

Як зазначалося, своїм візитом Зеленський хоче показати солідарність з Ізраїлем, на який напали терористи, адже те ж саме зараз переживає і Україна.

Глава Української держави раніше закликав лідерів інших країн відвідати Ізраїль на знак солідарності. Він акцентував на тому, що деякі чиновники не побоялися приїхати до Києва в перші місяці повномасштабного вторгнення РФ.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти