Глава Пентагону повідомив Резнікову, про що говорив з Шойгу

16 травня 2022, 07:59
Штати і надалі будуть підтримувати з Києвом тісні контакти, зазначив Ллойд Остін.
Глава Пентагону повідомив Резнікову, про що говорив з Шойгу
Глава Пентагону повідомив Резнікову, про що говорив з Шойгу / Reuters, скріншот

Міністр оборони США Ллойд Остін обговорив потреби ЗСУ з главою Міноборони України Олексієм Резніковим. Також американський чиновник розкрив деталі своєї розмови з російським міністром оборони Сергієм Шойгу.

Про це йдеться на офіційному сайті Пентагон. Остін обговорив з Резніковим ситуацію на лініях фронту в Україні, запевнивши, що Штати і надалі будуть підтримувати з Києвом тісні контакти.

Повідомляється, що глава американського оборонного відомства поінформував, що закликав Шойгу до негайного припинення війни проти України, відзначивши важливість підтримки каналів зв'язку.

відео дня

"Міністр підтвердив незмінну підтримку США суверенітету і безпеки України, і зусиль з надання допомоги для зміцнення потенціалу України у протидії російській агресії", – сказано в повідомленні Пентагону.

читайте такожПотужний удар ЗСУ під Ізюмом: у Пентагоні розкрили деталі візиту генерала РФ ГерасимоваНагадаємо, Ллойд Остін у п'ятницю, 13 травня, вперше з початку повномасштабної війни в Україні, провів переговори зі своїм російським колегою Сергієм Шойгу.

Раніше в Пентагоні повідомили, що російські військові відмовляються виконувати накази і йти в новий наступ проти українських воїнів на Донбасі. Випадки невиконання наказу про наступ вже були зафіксовані навіть на рівні командування батальйонів.

Дивіться Новини Донбасу онлайн:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти