Чубайс в реанімації: у колишнього соратника Путіна знайшли рідкісну хворобу

1 серпня 2022, 07:33
Російський політичний діяч покинув свою країну і виїхав з країни-агресора в березні.
Анатолій Чубайс
Анатолій Чубайс / скріншот

Колишній віце-прем'єр Росії Анатолій Чубайс був госпіталізований в одну з європейських клінік. Лікарі діагностували у нього синдром Гійєна-Барре.

Російська журналіста Ксенія Собчак з посиланням на дружину Чубайса – кінорежисера Авдотью Смирнову, в Telegram повідомила, що зараз він перебуває в реанімації.

"Стан нестабільний. Стало погано раптово почали відніматися руки і ноги. Ось коментар особисто Анатолія Борисовича: "я госпіталізований в одну з європейських клінік з діагнозом синдром Гійєна-Барре. Стан середньої тяжкості, стабільний", - передала слова Чубайса Собчак.

Синдром Гійєна-Барре - рідкісний стан, при якому імунна система людини вражає власні периферичні нерви. Її пошкодження призводить до того, що хворий частково втрачає контроль над м'язами в кінцівках.

читайте такожКого і чому боїться Путін: психолог розповів про страхи диктатораНагадаємо, в березні російський політичний діяч Анатолій Чубайс пішов з посади спеціального представника президента Росії зі сталого розвитку і виїхав з країни.

За словами осіб знайомих з ситуацією, він це зробив, посилаючись на свою незгоду з війною, яку Росія почала в Україні.

Раніше повідомлялося, що в Нижньому Новгороді знайшли мертвим російського мільярдера Василя Мельникова та його родину – дружину та двох маленьких синів. Всі загинули від ножових ран. Тіла були виявлені в їх власній елітній квартирі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти